Life

Mihaela Rădulescu, adevărul despre mutarea la Monaco. De ce a plecat din România după divorțul de Elan Schwartzenberg

Mihaela Rădulescu trăiește de ani buni la Monaco, dar abia acum a spus care este motivul real pentru care s-a mutat din România după divorțul de Elan Schwartzenberg.
06.08.2021 | 18:11
Mihaela Radulescu adevarul despre mutarea la Monaco De ce a plecat din Romania dupa divortul de Elan Schwartzenberg
Mihaela Rădulescu, adevărul despre mutarea la Monaco. De ce a plecat din România după divorțul de Elan Schwartzenberg. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bruneta avea o carieră de succes pe meleagurile natale, însă separarea de tatăl copilului ei i-a adus neliniște și nesiguranță. Vedeta de la Pro TV a plecat din țară, un sacrificiu uriaș făcut pentru Ayan.

Jurata de la Masked Singer România a povestit că nu reușea să aibă o viață normală pentru că atunci când ieșea pe stradă era fotografiată și urmărită de paparazzi. De aceea a decis să se mute.

ADVERTISEMENT

Alegerea locului nu a stat în mâinile Mihaelei Rădulescu, ci a fostului partener de viață, Elan Schwartzenberg, care avea foarte mulți prieteni în Monaco.

Mihaela Rădulescu, despre plecarea la Monaco. Ce spune despre divorțul de tatăl lui Ayan

Fosta gazdă a emisiunii Ferma și-a dorit o copilărie normală pentru fiul ei, Ayan, pe care l-a crescut încă din prima zi de grădiniță departe de România.

ADVERTISEMENT

„Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul.

Copilul meu trebuia să înceapă grădinița, eu trebuia să merg după el. Nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei, de dimineața până seara.

ADVERTISEMENT

Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului. A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine. Când m-a întrebat copilul «Mama, tu de ce nu mergi cu mine în parc?» atunci a fost declicul.

Mi-am dat seama că îl trimiteam în parc ori cu bunica sau cu oricine se afla prin preajmă pentru că eu nu puteam să ies cu el.

ADVERTISEMENT

Dacă ieșeam eu, apăreau 20 de fotografii… era și un soi de agresivitate în perioada aia”, a declarat Mihaela Rădulescu în podcastul „Inima la Vedere”, notează protv.ro.

Vedeta i-a mărturisit prezentatoarei Amalia Enache că cea mai mare bucurie după plecarea din România a fost că nu o mai fotografiază nimeni pe stradă și că poate ieși cu copilul în parc. Atunci a realizat câtă libertate are în Monaco.

În ceea ce-l privește pe fostul soț, Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu regretă uneori că nu a avut înțelepciunea să nu destrame mariajul având în vedere că era un copil la mijloc.

Prezentatoarea emisiunii Ferma, de la Pro TV, și-ar fi dorit ca băiatul său să crească „într-o bulă”, alături de mamă și de tată.

ADVERTISEMENT