Life

Mihaela Rădulescu, apariție de senzație pe Instagram. Cum s-a fotografiat la 52 de ani

Mihaela Rădulescu a avut o apariție de senzație pe Instagram. Prezentatoarea s-a fotografiat într-o ipostază inedită în timp ce făcea sport.
21.08.2021 | 22:54
Mihaela Radulescu aparitie de senzatie pe Instagram Cum sa fotografiat la 52 de ani
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a avut o apariție de senzație pe Instagram. Prezentatoarea TV s-a fotografiat într-o ipostază la care puțini s-ar fi așteptat.

Jurata de la „Masked Singer România” are grijă de corpul ei și arată impecabil la 52 de ani. Vedeta se menține cu ajutorul unui stil de viață sănătos și face sport regulat.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, apariție de senzație pe Instagram. Cum s-a fotografiat la 52 de ani

Mihaela Rădulescu a avut o apariție de senzație pe Instagram, iar fanii au reacționat imediat. Prezentatoarea de televiziune s-a pozat cu capul în jos, stând doar în mâini, acesta fiind doar începutul unui antrenament.

În plus, frumoasa brunetă a purtat o ținută sport destul de sumară, lăsând la vedere formele bine definite.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Ferma vedetelor” este un adevărat exemplu atunci când vine vorba de aspectul fizic și menținerea unui stil de viață sănătos.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre antrenamentul care a urmat după această fotografie și datorită căruia s-a simțit foarte bine.

ADVERTISEMENT

„Au urmat niște flotări, stretching și o senzație grozavă după ce-am revenit cu picioarele pe pământ. Îmi plac zidurile construite din cărămizi, nu din idei preconcepute”, a scris vedeta pe Instagram.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu face sport regulat. Sursa foto: Instagram

Cum se menține Mihaela Rădulescu la 52 de ani

Mihaela Rădulescu a împlinit recent 52 de ani, însă aspectul fizic nu-i trădează deloc vârsta, ci din contră. Vedeta are un regim alimentar sănătos și practică exerciții fizice constant.

ADVERTISEMENT

Jurata de la „Masked Singer România” a recunoscut că a apelat și la medicul estetician de câteva ori, însă are câteva trucuri pentru a se menține în formă.

Vedeta de televiziune nu consumă alcool și face sport aproape în fiecare zi pentru a-și menține silueta de invidiat. Seara nu consumă mâncare sărată ca să evite umflarea feței a doua zi.

De asemenea, Mihaela Rădulescu încearcă să nu consume mai multă mâncare decât are nevoie.

„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport.

În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față.

Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a declarat vedeta pentru VIVA.

ADVERTISEMENT