Life

Mihaela Rădulescu, bântuită de un personaj din povești. Muma Pădurii a speriat-o pe vedetă. “Nu pot să dorm”

Un personaj din povești îi dă mari bătăi de cap Mihaelei Rădulescu în show-ul Masked Singer România. Vedeta a recunoscut că a început să aibă coșmaruri.
07.10.2021 | 14:56
Mihaela Radulescu bantuita de un personaj din povesti Muma Padurii a speriato pe vedeta Nu pot sa dorm
ADVERTISEMENT

O nouă mască intră în acțiune în această seară la Masked Singer România. Muma Pădurii le-a dat mari bătăi de cap detectivilor, care nu au reușit să afle nimic despre vedeta care se ascunde în spatele măștii.

Mihaela Rădulescu a declarat că personajul o bântuie și deja are coșmaruri.

Muma Pădurii va face orice îi stă în putere pentru a-și ascunde identitatea și pentru a merge în etapa următoare a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, bântuită de un personaj din povești

Cei patru detectivi vor încerca să lămurească un nou mister în show-ul Masked Singer România. Mihaela Rădulescu, Inna, Alex Bogdan și Horia Brenciu se vor chinui să afle ce vedetă este costumată în Muma Pădurii.

Până acum, detectivii au crezut că Muma Pădurii este Oana Pellea, Maia Morgenstern, Andreea Raicu, dr. Cristian Andrei sau Dana Budeanu. Deocamdată nu și-au dat seama dacă sub mască se ascunde un bărbat sau o femeie. Masca va urca pe scenă și va face tot ce poate pentru a-i încurca și mai tare pe detectivi.

ADVERTISEMENT

“Nu mai pot cu tine, Muma Pădurii! Ești foarte bună, tată. Ești foarte talentată!”, îi va transmite Mihaela Rădulescu după ce aceasta va cânta piesa Firestarter (The Prodigy).

Ca de fiecare dată, Horia Brenciu va interveni și va avea o remarcă amuzantă.

“Ați observat un dialog între Muma Pădurii și Muma Televiziunii!”.

Muma Pădurii a speriat-o pe Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu recunoaște că personajul din povești a băgat-o în sperieți. A început să-l vizeze și să aibă comșmaruri.

ADVERTISEMENT

“E personajul care mă irită tare, nu pot să dorm noaptea, chiar am o problemă reală! Mă bântuie. O și văd în finală pentru că e cel mai greu de ghicit. Mă enervează de mor că nu mă simt deloc aproape, nu reușesc deloc să intru în pădurea ei. Deocamdată e un bărbat. De fapt, n-am fost niciodată sigură și asta cred că e marea calitate a acestui personaj.

(…) Mi se pare fabulos să fii muiere, care stai bine pe picioare, și să te duci în zona aia, să fii Muma Pădurii, și să poți să interpretezi, să poți să te joci și să fii urâtă”, va spune Mihaela Rădulescu despre personajul potrivit unui comunicat. 

ADVERTISEMENT

Muma Pădurii va face tot ce poate pentru ca identitatea sa să nu fie descoperită, putând astfel să meargă în etapa următoare.

ADVERTISEMENT