Life

Mihaela Rădulescu și bunicul născut la Kiev. Războiul din Ucraina a trezit amintiri vechi

Mihaela Rădulescu a scris câteva cuvinte despre bunicul ei, născut la Kiev, după ce războiul dintre Rusia și Ucraina i-a trezit amintiri vechi vedetei.
01.03.2022 | 09:40
Mihaela Radulescu si bunicul nascut la Kiev Razboiul din Ucraina a trezit amintiri vechi
Mihaela Rădulescu, amintiri despre bunicul din Kiev. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu s-a implicat pentru a-i ajuta pe refugiații din Ucraina, mai ales că este strâns legată de această țară, pentru că bunicul ei este născut la Kiev. Vedeta îndemnat pe oameni la empatie în această perioadă dificilă.

Mihaela Rădulescu, despre bunicul născut la Kiev

Multe vedete s-au mobilizat și încearcă să facă tot ce pot pentru a-i ajuta pe refugiații care sosesc din Ucraina în număr mare, în contextul războiului cu Rusia. Mihaela Rădulescu este legată de Ucraina prin legătura cu bunicul ei, născut în țara vecină României.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Masked Singer România face apel la empatia oamenilor pentru a-i ajuta pe refugiați cu tot ce pot.

“Avem toți cu ce și un de ce să ajutam, personal sau doar pentru că suntem oameni.”, a scris Mihaela Rădulescu pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Bunicul vedetei s-a născut la Kiev și s-a mutat în România după război. Prezentatoarea TV a scris câteva cuvinte despre acesta în cadrul aceleiași postări.

“Bunic născut la Kiev, mutat din dragoste, dupa război, în România. Azi mi-ar fi zâmbit cu ochii lui albaștri.”, a continuat vedeta.

ADVERTISEMENT
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu, despre bunicul ei născut la Kiev. Sursa foto: Instagram

Mihaela Rădulescu, despre familia ei

În urmă cu câțiva ani, Mihaela Rădulescu a declarat că părinții ei au fost arbitri de raliu, iar mama ei chiar a participat la unele curse. Tatăl vedetei a ținut foarte mult ca ea și fratele ei să fie crescuți cu același spirit sportiv, motiv pentru care îi scotea la alergat când afară era ger.

“Tata a fost singurul care se mai împotrivea acestui răsfăţ general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea să ne crească şi pe noi în acelaşi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar.

ADVERTISEMENT

În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine şi pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zapadă. Moment în care toate bunicile şi străbunicile leşinau.”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Formula AS.

ADVERTISEMENT