Life

Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut la Revoluția din ’89. Cum arăta blondă și tunsă periuță

23.12.2020 | 09:43
Mihaela Radulescu de nerecunoscut la Revolutia din 89 Cum arata blonda si tunsa periuta
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a făcut mărturisiri surprinzătoare cu privire la trecutul ei. În urmă cu 31 de ani, prezentatoarea TV era o tânără de 20 de ani, remarcată pentru spiritul ei revoluționar.

Revoluția din 1989 le stârnește amintiri celor care au luat parte la manifestațiile publice, vedetele făcând declarații cu privire la acea perioadă care reprezintă una dintre cele mai importante etape din istoria României.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care au participat activ la Revoluția din 1989, având și carnet de revoluționar. În urmă cu peste 30 de ani, prezentatoarea TV arăta complet diferit și avea un look surprinzător.

Cum arăta Mihaela Rădulescu la Revoluția din 1989

Mihaela Rădulescu a participat activ la Revoluția din 1989, ba chiar a dat mâna cu președintele țării și a primit un certificat de revoluționar. La vremea aceea, vedeta avea doar 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Tunsă periuță și blondă, Mihaela Rădulescu apare în imaginile din timpul manifestațiilor urcată pe tanc, alături de alți revoluționari, având un pistol în mână, fotografiile fiind făcute de fotoreporterul Patrick Durand. Vedeta a povestit cu mândrie despre participarea ei la revoluție.

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut la Revoluția din ’89. Cum arăta blondă și tunsă periuță

„Eram disperată de plăcere, lucram la Guvern, aveam deja banii mei. Îmi făcusem și carte de vizită și scria pe ea Guvernul României. Mi se părea că sunt cea mai grozavă. Primele planuri concrete despre viață mi le-am făcut atunci. Voiam să intru în diplomație. Mă și vedeam ambasadoare. Atât puteam să judec atunci despre diplomație.” povestea Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT

Fotoreporterul Patrick Durand își amintește cu tristețe de acea perioadă, confruntându-se atunci cu o pierdere dureroasă, și anume moartea prietenului său. Patrick Durand a declarat că a petrecut ceva timp cu revoluționarii printre care se afla și Mihaela Rădulescu.

,,Îmi aduc aminte că am petrecut ceva timp în dimineaţa zilei de 23 decembrie cu acel grup. Căutau securişti ascunşi prin subterane sau catacombe. Toată lumea era nervoasă. Cu o zi înainte prietenul meu Jean Louis Calderon (jurnalist francez – N.R.) murise. L-am dus cu o noapte înainte la morgă. Sunt nişte amintiri foarte triste”, a declarat acesta pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT