Life

Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Cum arăta vedeta când prezenta Duminica în familie

24.09.2020 | 15:12
Mihaela Radulescu de nerecunoscut Cum arata vedeta cand prezenta Duminica in familie
Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Cum arăta vedeta atunci când prezenta Duminica în familie. Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu activează de mai bine de 25 de ani în showbiz-ul românesc. Emisiunile prezentate de aceasta pe micile ecrane au avut un succes răsunător. “Duminica în familie” a rămas cea mai de succes emisiune a vedetei, prin care s-a și remarcat.

Vedeta este de nerecunoscut în comparație cu primii ei ani în televiziune„, așa cum afirmă ciao.ro. A debutat în 1994 ca realizator la postul de televiziune Tele 7abc. A continuat cu emisiunea “Weekend abc”, o emisiune de entertainment difuzată duminica.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a intrat în atenția publicului cu ajutorul emisiunii “Duminica în familie”, difuzată la Antena 1, pe care a și prezentat-o.

Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Imagini cu vedeta de când prezenta “Duminica în familie”

Acum, celebra prezentatoare este complet transformată! Nu doar părul era diferit, ci întregul aspect fizic. Iată mai jos o imagine reprezentativă cu look-ul din tinerețe al Mihaelei Rădulescu.

ADVERTISEMENT
Mihaela Rădulescu
Sursa foto: captură video ciao.ro

Emisiunea a fost foarte apreciată de către telespectatori, iar bruneta a câștigat zeci de mii de fani cu ajutorul felului în care prezenta, cu charismă și dedicație. Aceste calități au menținut-o pe linia de plutire, fiind apreciată chiar și în ziua de astăzi.

Însă nu doar talentul ei de prezentatoare i-a adus faima de care se bucură astăzi. Mihaela Rădulescu este recunoscută și pentru relațiile pe care le-a avut cu diverse personalități celebre. Viața ei personală a fost întotdeauna un subiect râvnit de presă.

ADVERTISEMENT

Relațiile ei, subiect de presă

La capitolul dragoste, prezentatoarea nu a avut întotdeauna parte de stabilitate. În 1997, s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr. și au divorțat după numai doi ani. Căsătoria cu Elan Schwartzenberg a fost, din nou, un subiect interesant pentru presă. Cei doi au și un copil, Ayan.

După ce au stat patru ani împreună, s-au despărțit în 2008. Următorul partener al Mihaelei Rădulescu a fost Dani Oțil, alături de care a stat timp de șase ani. Chiar dacă relația celor doi nu a mers, prezentatorul de la Antena 1 își respectă fosta parteneră și chiar a lăudat-o public. “Mi-a oferit cei mai frumoși ani”, a declarat Dani după despărțire.

ADVERTISEMENT

“A renunțat la mai multe lucruri decât vă imaginați ca să îmi fie lipită. Și mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptușeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanțe. Rămân cu cele mai intense trăiri.”

Mihaela Rădulescu are o relație stabilă cu Felix Baumgartner de cinci ani. Au existat zvonuri cu privire la destrămarea relației lor, însă niciunul dintre ei nu a confirmat. Fanii au dedus acest lucru din cauza lipsei postărilor cu cei doi împreună pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT