Life
notix pixel id

Mihaela Rădulescu, decizie radicală. De ce nu se mai afișează cu Felix Baumgartner

01.12.2020 | 16:58
Mihaela Rădulescu, decizie radicală. De ce nu se mai afișează cu Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu, decizie radicală. De ce nu se mai afișează cu Felix Baumgartner. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează unul dintre cele mai atipice cupluri din showbiz-ul românesc, iar prezentatoarea TV a mărturisit de ce nu se mai afișează atât de des cu partenerul ei.

Mihaela Rădulescu formează un cuplu de șase ani cu sportivul austriac Felix Baumgartner, însă, mai ales din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi sunt văzuți tot mai rar împreună.

Într-un interviu recent, Mihaela Rădulescu a oferit despre relația ei cu Felix, dar și despre speculațiile din presă care au apărut de-a lungul relației lor controversate.

ADVERTISEMENT

De ce nu se mai afișează Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au reprezentat, de-a lungul timpului, un cuplu foarte vânat de presa din țară, în special din cauza distanței dintre ei doi, speculându-se că s-au despărțit de nenumărate ori.

Pasionați de sporturi extreme, cei doi au declarat că se înțeleg foarte bine și că sunt departe de a se despărți, însă, Mihaela ezită să se mai afișeze public cu iubitul ei și preferă să se bucure în privat de momentele speciale alături de Felix.

ADVERTISEMENT

,,De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a declarat Mihaela, pentru Viva! 

Mihaela Rădulescu a adăugat că pandemia de coronavirus a avut un impact major asupra relației sale cu Felix, atât ea, cât și cascadorul, având parte de diverse proiecte, care nu le-au permis să se întâlnească, stând în mare parte din timp separați.

ADVERTISEMENT

“În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată”, a povestit Mihaela.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri