Life

Mihaela Rădulescu, despre motivul real pentru care nu se mărită. Ce spune despre relația cu Felix Baumgartner 

30.09.2020 | 16:36
Mihaela Radulescu despre motivul real pentru care nu se marita Ce spune despre relatia cu Felix Baumgartner
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și austriacul Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani. În ultima perioadă au tot existat zvonuri privind încheierea relației amoroase, însă moderatoarea „Ferma. Orășeni vs Săteni” dezvăluie care este motivul pentru care a devenit discretă.

Frumoasa vedetă este întrebată adesea dacă are planuri pentru a patra căsătorie, în trecut având mariaje care nu au rezistat în fața timpului. Bruneta a mărturisit care este motivul pentru care nu vrea să ajungă la altar, precizând că nu dorește să le facă pe plac celor din jur.

ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare de la Pro TV trăiește fiecare clipă la intensitate maximă și este mulțumită că are o relație sinceră și stabilă cu sportivul Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu exclude varianta căsătoriei în viitorul apropiat, fiind extrem de fericită așa cum este acum.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit de ce nu se mărită cu Felix Baumgartner

„Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

ADVERTISEMENT

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta.

Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire”, a mărturisit vedeta într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu este convinsă că relațiile dintre două persoane publice vor fi mereu puse la tapet, acesta fiind motivul pentru care în ultima perioadă nu a mai discutat despre viața sa sentimentală. Frumoasa brunetă a devenit discretă, dar fericită cu alegerea sa.

Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public.

ADVERTISEMENT

Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a completat prezentatoarea celui de-al cincilea sezon din Ferma de la Pro TV, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT