Life

Mihaela Rădulescu, detalii despre primul iubit. Ce spune prezentatoarea despre bărbații însurați

12.10.2020 | 11:28
Mihaela Radulescu detalii despre primul iubit Ce spune prezentatoarea despre barbatii insurati
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a trăit multe povești de dragoste și își amintește cu plăcere de prima iubire. Prezentatoarea emisiunii Ferma de la Pro TV a fost cucerită în adolescență cu un băiat blond, despre care spune că era bine crescut și inteligent.

Frumoasa brunetă a trecut repede peste prima relație, mai ales că nu erau pe aceeași lungime de undă. Vedeta nu a suferit pentru că în toată viața sa a încercat să caute perfecțiunea, fie că a fost vorba de dragoste, fie referitor la alte aspecte.

ADVERTISEMENT

„Era blond cu ochi albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total anti sport și foarte leneș. Deci, mi-a trecut repede”, a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru viva.ro.

Mihaela Rădulescu, amintiri despre prima relație amoroasă

„Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat”, a completat celebra prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Diva de la Monaco este o femeie cu capul pe umeri și la fel era și în anii adolescenței știind mereu ce vrea de la viață. Mihaela Rădulescu nu a stat să sufere după bărbații cu care a fost amorezată, precizând că au existat băieți care nu i-au împărtășit sentimentele.

„E, normal, dar nu mi-am bătut capul foarte  tare. Aveam  norocul de a avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător”, a spus vedeta despre experiența primului eșec în iubire.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, bruneta a mărturisit că nu a fost niciodată interesată de bărbații însurați. Mihaela Rădulescu este convinsă că cea mai frumoasă poveste de dragoste este cea în care partenerii nu trebuie să se ascundă, ci să fie sincronizați în priviri și dorințe.

„Nu mi-am pierdut niciodată  capul  după  vreun  om  însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, a completat vedeta Pro TV, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Ferma trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani, însă bruneta nu se mai vede pășind spre altar.

ADVERTISEMENT