Life

Mihaela Rădulescu, dezvăluire despre primul loc de muncă pe care l-a avut. Din ce și-a câștigat prima oară banii

18.11.2020 | 22:09
Mihaela Radulescu dezvaluire despre primul loc de munca pe care la avut Din ce sia castigat prima oara banii
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a făcut mărturisiri surprinzătoare cu privire la traseul ei în carieră. Se pare că vedeta de televiziune a pornit de jos și, în urmă cu peste 20 de ani, a făcut chiar și taximetrie.

De-a lungul timpului, cariera Mihaelei Rădulescu s-a aflat în continuă ascensiune. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a declarat că a început de jos și a schimbat diverse job-uri înainte de debutul său în televiziune.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta se bucură de proiecte profesionale de succes, dar are mult noroc și în plan sentimental, având, de șase ani, o relație extrem de frumoasă alături de parașutistul austriac Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri de senzație despre cum își câștiga existența înainte de a se lansa în televiziune

Deși se bucură de o carieră înfloritoare în prezent, Mihaela Rădulescu nu s-a aflat mereu pe culmile succesului și a pornit de la zero în ceea ce privește traseul ei profesional. Prezentatoarea TV a declarat, în cadrul unui interviu pentru viva.ro, ce meserie a practicat în urmă cu mai bine de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a mărturisit cu ce s-a ocupat înainte de a-și face debutul în televiziune. Conform spuselor brunetei, aceasta  a făcut taximetrie, a fost instructor de fitness, iar apoi secretară și șefă de cabinet la Senat.

Moderatoarea emisiunii Ferma. Orășeni vs. Săteni a dezvăluit cu mândrie că a trecut prin clipe grele din punct de vedere financiar, dar a preferat să fie independentă și a practicat chiar și meserii atipice pentru femeile din acea vreme.

ADVERTISEMENT

,,Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

De asemenea, frumoasa brunetă este de părere că munca îl înnobilează pe om și a muncit încă de la o vârstă fragedă pentru a face bani. Experiențele din trecut au făcut-o mai puternică, contribuind la imaginea admirabilă pe care și-a conturat-o de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

,,Sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi… my superpower.”, a adăugat vedeta.

Cu toate acestea, cu multă ambiție și determinare, Mihaela Rădulescu și-a îndeplinit visul de a ajunge în televiziune, având propriul public, care așteaptă cu sufletul la gură aparițiile ei televizate.

,,Întâmplare. Șansă. Dragoste la prima vedere. Și chef teribil să învăț … din mers.”, sunt aspectele care au ajutat-o pe vedetă să ajungă pe culmile succesului.

În prezent, deși s-a lansat în mai multe domenii, a prezentat mai multe emisiuni, a realizat filme și documetare, a jucat în ecranizări și piese de teatru și a scris trei cărți, Mihaela Rădulescu este hotărâtă să evolueze și mai mult și să se bucure de viață prin muncă.

,,Trăim o perioadă complicată, ba pandemic vorbind, ba pentru că online-ul preia controlul. Regândesc posibilități, pun idei pe hârtie, nu știu să zac și să… enjoy life, fără muncă.”, a mai mărturisit Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT