Life

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri neașteptate despre fiul ei, Ayan: ”E bucuria mea supremă”

01.11.2020 | 19:06
Mihaela Radulescu dezvaluiri neasteptate despre fiul ei Ayan E bucuria mea suprema
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu are numai cuvinte de laudă la adresa fiului ei, Ayan. Tânărul în vârstă de 16 ani locuiește la Monaco, însă o ține la curent pe mama sa cu tot ceea ce face, recent vedeta mărturisind lucruri neașteptate din relația pe care o are cu unicul ei copil.

Prezentatoarea show-ului Ferma se poate declara o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, mai ales că băiatul ei o face extrem de mândră. Sportiv și cu note excelente la învățătură Ayan Schwartzenberg se transformă pe zi pe trece într-un tânăr foarte chipeș.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă nu dorește ca băiatul ei să fie în lumina reflectoarelor, însă a povestit că adolescentul a început să simtă primii fiori în dragoste. Mihaela Rădulescu își iubește enorm băiatul născut pe 31 iulie 2004, declarând că este tot ce a visat.

Mihaela Rădulescu, detalii intime despre băiatul ei, Ayan

„Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată.

ADVERTISEMENT

Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Celebra prezentatoare de la Pro TV își laudă constant băiatul, care se pare că a moștenit pasiunea ei pentru sport. Ayan pozează adesea la bustul gol pe rețelele de socializare, vedeta fiind mândră că are un copil care se dedică foarte mult studiilor.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

He made me the happiest mom in the world. I‘ve made him… a man and he never ceases to amaze me. With all the love I can take out of my heart, I’m the happiest I’ve ever been when he smiles for me… My birthday baby boy… @ayanschwartzey #always #mybaby

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) pe


Adolescentul urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo (Monaco) și visează să meargă mai departe la o universitate de prestigiu, mai ales că știe la perfecție două limbi străine, engleza și franceza. Fiul Mihaelei Rădulescu pune suflet în tot ceea ce face și rezultatele sunt unele pe măsură.

Diva de la Monaco a mărturisit în urmă cu ceva timp că băiatul nu mai vrea să vorbească în limba română, preferând o limbă de circulație internațională. Băiatul trăiește de la vârsta de 8 ani în Monte Carlo, motiv pentru care limba nativă a fost lăsată deoparte.

ADVERTISEMENT

Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, spunea Mihaela Rădulescu la un moment dat.

ADVERTISEMENT