Life

Imagini rare cu Mihaela Rădulescu din urmă cu 20 de ani. Cum arăta diva de la Monaco în tinerețe – Foto

14.07.2020 | 15:44
Imagini rare cu Mihaela Radulescu din urma cu 20 de ani Cum arata diva de la Monaco in tinerete  Foto
Mihaela Rădulescu. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a fost acuzată de nenumărate ori că s-a transformat total din cauza operațiilor estetice și nu mai arată la fel ca pe vremuri, însă imaginile din trecut o arată pe divă cu aceleași trăsături.

Vedeta a apelat la medicul estetician pentru micșorarea nasului, implanturi mamare și injecții cu botox pentru stoparea ridurilor, însă nu și-a schimbat complet fizionomia.

ADVERTISEMENT

Un element la care diva de la Monaco a renunțat complet este culoarea părului. Fanatik vă prezintă imagini rare cu vedeta din urmă cu 20 de ani.

Mihaela Rădulescu, la 30 de ani, în drumul spre celebritate

Vedeta TV este una dintre cele mai mediatizate persoane publice din Româniaatât pentru legăturile sale amoroase, cât și pentru experiența profesională. Fosta soție a lui Elan Schwartzenberg a fost o femeie curtată încă de la începutul ei în showbiz, bifând o relație inclusiv cu Dan Chișu.

ADVERTISEMENT

Părul creț și formele rubensiene au făcut-o țintă pentru masculi, însă puțini s-au bucurat de prezența ei.

Mihaela Rădulescu, alături de Dan Chișu, într-un moment de relaxare. Foto: Arhivă
Fosta moderatoare TV, alături de Dan Chișu, într-un moment de relaxare. Foto: Arhivă

Diva de la Monaco se numără printre cei mai experimentați prezentatori TV. Firea spontană și încrederea în sine au făcut-o pe Mihaela Rădulescu să fie un nume greu în televiziune, fiind cooptată de multe ori în echipele Antenei 1 sau la Pro TV.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Out of the woods 🙂 with @therealfelixbaumgartner #nature is #life

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită și cu Ștefan Bănică Jr., însă relația celor doi nu a durat foarte mult, iar asta pentru că artistul ar fi înșelat-o pe fosta prezentatoare TV și chiar a recurs la violențe, după cum diva a lăsat să se înțeleagă.

Mihaela Rădulescu, într-o imagine din tinerețe (stânga ), și într-o fotografie din prezent (dreapta)
Fosta prezentatoare TV, într-o imagine din tinerețe (stânga ), și într-o fotografie din prezent (dreapta)

Mihaela Rădulescu a suferit câteva intervenții chirurgicale pentru a se păstra tânără și fruoasă la cei 51 e ani pe care îi are. Astfel, a suferit o operație de rinoplastie, și-a pus implanturi mamare, injecții cu botox în față și lifting facial.

ADVERTISEMENT
Mihaela Rădulescu a frânt multe inimi de-a lungul timpului. Foto: Arhivă
Vedeta TV a frânt multe inimi de-a lungul timpului. Foto: Arhivă

Trei mariaje eșuate

Mihaela Rădulescu, pe numele ei real Mihaela Țiganu, a fost căsătorită de trei ori, însă niciunul dintre cei trei soți nu a reușit să-i rămână alături. Diva de la Monaco s-a căsătorit în 1989 cu Bogdan Rădulescu, în 1997 a devenit soția lui Ştefan Bănică Jr., dar au divorțat în 1999. Iar 2004 s-a căsătorit cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, însă au divorţat în 2008. Din ultimul mariaj, vedeta are un băiat, pe Ayan, acum în vârstă de 18 ani.

Mihaela Rădulescu, pe plajă, în costum de baie. Foto: Arhivă
Diva de la Monaco, pe plajă, în costum de baie. Foto: Arhivă

Fostul soț, Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a și păstrat, a făcut declarații uimitoare despre vedetă. „ Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme.
Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă. Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă.

Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit.”, a spus Bogdan Rădulescu, care în 2014 a fost condamnat cu executare la 2 ani și 7 luni de închisoare într-un dosar cu vânzare de bijuterii și ceasuri contrafăcute.

Ea a mai avut o relație și cu Dani Oțil, de care s-a despărțit amiabil. În prezent, vedeta se iubește cu Felix Baumgartner. Pe plan profesional, diva de la Monaco a bifat funcții importante pentru Antena 1, B1 TV, Realitatea TV și Pro TV.

ADVERTISEMENT