Life

Mihaela Rădulescu este mândră de fiul ei, Ayan. Ce a putut să facă la doar 17 ani

Mihaela Rădulescu este mândră de fiul ei, Ayan. Iată ce a putut să facă tânărul, la doar 17 ani. Mama lui a postat totul pe rețelele sociale.
10.08.2021 | 16:11
Mihaela Rădulescu este mândră de fiul ei, Ayan. Ce a putut să facă la doar 17 ani. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu este mândră de fiul ei. Ayan a obținut centura neagră în Krav Maga, un sistem de luptă complex, la doar 17 ani.

Prezentatoarea TV a postat pe rețelele sociale imagini de la momentul în care fiul ei a primit centura neagră.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu este mândră de fiul ei. Ayan. Ce a putut să facă la doar 17 ani

Mihaela Rădulescu este mândră de fiul ei, Ayan, în vârstă de 17 ani. Tânărul a reușit să obțină centura neagră în Krav Maga, un sistem de luptă eclectic derivat dintr-o combinație de tehnici din box, aikido, judo și karate, potrivit spynews.ro.

Prezentatoarea de televiziune a postat pe Instagram imagini de la momentul premierii lui Ayan. Aceasta îl susține foarte mult pe tânăr și îi este alături necondiționat.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a fotografiat alături de Ayan și de instructorul său, campionul mondial Claude Pouget. Sportivul îl antrenează pe tânăr de mai bine de 12 ani.

„’Micuțul’ meu băiat, Ayan, a trecut un examen extrem de greu azi și are acum centura neagră în KRAV MAGA.

ADVERTISEMENT

Toți acei mai bine de 12 ani de antrenament dur și constant cu campionul mondial Claude Pouget nu au fost în van!

Sunt atât de mândră precum sunt toate mamele când copiii lor realizează lucruri minunate pe cont propriu! Ce sentiment minunat!”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Jurata de la „Masked Singer România” a ținut să-i mulțumească mentorului fiului său, care l-a antrenat încă de când era un copil.

„Mulțumesc, Maestrul Claude Pouget, pentru devotamentul dumneavostră! Sunteți o adevărată legendă a artelor marțiale și o adevărată inspirație pentru fiul meu și pentru mulți alții care își doresc să urmeze această cale”, a continuat vedeta.

Mihaela Rădulescu și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare

Mihaela Rădulescu și-a dorit întotdeauna ca fiul ei să fie un tânăr independent și puternic, iar acum este mândră că Ayan a reușit să realizeze acest lucru.

Prezentatoarea TV și-a dus fiul la dezintoxicare pe vremea când acesta avea doar 14 ani. Mihaela Rădulescu a ales să facă acest lucru pentru a-i arăta fiului ei cât de dăunătoare pot fi drogurile, din moment nu va învăța asta la școală.

Cei doi s-au plimbat „în aripa cea mai cruntă” pentru ca Ayan să conștientizeze pericolul la care se expun cei care consumă substanțe interzise.

Ayan urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco, iar după aceea ar vrea să studieze la o universitate de prestigiu. Harvard, Yale sau Stanford fac deja parte din opțiunile lui pentru studiile superioare.

ADVERTISEMENT