Life

Mihaela Rădulescu, fotografiată în ipostaze tandre alături de Felix Baumgartner. Ce imagine a postat pe rețelele de socializare. Foto

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, fotografiați în ipostaze tandre. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.
29.03.2022 | 12:19
Mihaela Radulescu fotografiata in ipostaze tandre alaturi de Felix Baumgartner Ce imagine a postat pe retelele de socializare Foto
Mihaela Rădulescu, fotografiată în ipostaze tandre alături de Felix Baumgartner. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner, lucru care se poate vedea pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu își arată iubirea pe rețelele de socializare

Vedeta nu se ferește să își arate fericirea pe rețelele de socializare, unde îi ține mereu pe fani la curent cu ceea ce face. Ultimele poze publicate de Mihaela Rădulescu sunt, cel mai probabil, dintr-o vacanță alături de iubitul său.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de televiziune este îmbrăcată destul de gros, iar în spatele ei se pot vedea munții acoperiți de zăpadă. Este destul de frig, iar Mihaela Rădulescu și-a asortat la ținuta verde neon și o căciulă.

Mihaela Și Felix
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Foto: Instagram

Aceasta apare într-o fotografie și alături de iubitul său, iar cei doi se privesc cu dragoste. Alte imagini o arată pe vedetă alături de o mașină de teren, dar și de o capră.

ADVERTISEMENT

Vedeta se bucură de soare într-un ținută cu pantaloni mulați, un tricou și o geacă groasă.

De asemenea, se pare că vedeta nu s-a ferit nici de muncă, deoarece are și o poză cu o mașină încărcată cu lemne.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu au planuri de căsătorie. Ce spune vedeta despre căsnicie

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de aproape nouă ani, dar nu au niciun gând de a se căsători. Mai mult, fosta prezentatoare TV spune că nu vrea să sufere sau să își facă planuri care nu vor fi duse la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

“Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă!

Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a spus aceasta, la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT