Life

Mihaela Rădulescu, gest superb pentru Felix Baumgartner. Ce a făcut pentru iubitul ei

21.04.2021 | 20:30
Mihaela Radulescu gest superb pentru Felix Baumgartner Ce a facut pentru iubitul ei
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a făcut un gest superb pentru iubitul ei, sportivul Felix Baumgartner. Prezentatoarea de la Pro TV a transmis un mesaj încărcat de emoție și de dragoste, chiar de ziua de naștere a acestuia. 

Renumitul sportiv și cascador de origine austriacă a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani, ocazia neratată de partenera sa de viață. Bruneta a avut grijă să-i ureze numai de bine, dezvăluind totodată și cum își alintă iubitul în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Ferma i-a transmis lui Felix Baumgartner un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Mihaela Rădulescu a publicat și o serie de imagini în care apare alături de sportivul cu care se iubește de mai bine de 6 ani.

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Felix Baumgartner

„La mulți ani, Scahtzi! Continuă să mergi înainte, continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și… restul îl știi”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă și cascadorul formează un cuplu din 2014, deși de-a lungul anilor s-a zvonit de multe ori că s-au despărțit. Povestea lor de dragoste s-a consumat mai mult la distanță, mai ales de când cu pandemia, dar asta i-a făcut să fie și mai uniți.

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit.

ADVERTISEMENT

Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună.

Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva. Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime.

Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde…

Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată”, a mărturisit Mihaela Rădulescu la un moment dat într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista cu smartphone-uri bune de...
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista cu smartphone-uri bune de aruncat
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde