Life

Mihaela Rădulescu, gest superb pentru Felix Baumgartner. Ce a făcut pentru iubitul ei

21.04.2021 | 20:30
Mihaela Radulescu gest superb pentru Felix Baumgartner Ce a facut pentru iubitul ei
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a făcut un gest superb pentru iubitul ei, sportivul Felix Baumgartner. Prezentatoarea de la Pro TV a transmis un mesaj încărcat de emoție și de dragoste, chiar de ziua de naștere a acestuia. 

Renumitul sportiv și cascador de origine austriacă a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani, ocazia neratată de partenera sa de viață. Bruneta a avut grijă să-i ureze numai de bine, dezvăluind totodată și cum își alintă iubitul în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Ferma i-a transmis lui Felix Baumgartner un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Mihaela Rădulescu a publicat și o serie de imagini în care apare alături de sportivul cu care se iubește de mai bine de 6 ani.

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Felix Baumgartner

„La mulți ani, Scahtzi! Continuă să mergi înainte, continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și… restul îl știi”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă și cascadorul formează un cuplu din 2014, deși de-a lungul anilor s-a zvonit de multe ori că s-au despărțit. Povestea lor de dragoste s-a consumat mai mult la distanță, mai ales de când cu pandemia, dar asta i-a făcut să fie și mai uniți.

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit.

ADVERTISEMENT

Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună.

Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva. Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime.

Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde…

Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată”, a mărturisit Mihaela Rădulescu la un moment dat într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT