Life

Mihaela Rădulescu, în brațele unui bărbat celebru și mai bogat decât Felix Baumgartner. Detaliul neplăcut care a atras atenția

19.02.2021 | 10:24
Mihaela Radulescu in bratele unui barbat celebru si mai bogat decat Felix Baumgartner Detaliul neplacut care a atras atentia
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu s-a fotografiat în brațele unui bărbat mult mai celebru și mai bogat decât iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner. Vedeta de la Pro TV a făcut acest lucru cu o ocazie specială, fanii observând și un detaliu în acest caz. 

Celebra prezentatoare nu a uitat de ziua de naștere a faimosului actor american John Travolta, pe care a avut șansa să-l întâlnească de câteva ori în această viață. Starul de la Hollywood a împlinit 67 de ani, dar arată complet diferit față de cum îl știau fanii.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a ținut să-și amintească momentele frumoase pe care le-a petrecut în compania lui John Travolta, pe care i l-a prezentat chiar partenerul ei de viață, Felix Baumgartner, cu care formează un cuplu solid de câțiva ani.

Mihaela Rădulescu, surpriză pentru fanii. Lângă cine s-a afișat prezentatoarea TV

Mihaela Rădulescu a mărturisit că l-a întâlnit de cel puțin trei ori pe actorul american John Travolta, ultima oară fiind în urmă cu aproximativ 2 ani. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa starului, pe care-l consideră minunat din mai multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani acestei legende care este John Travolta! L-am întâlnit pentru prima oară în Los Angeles, apoi în Austria, la decernarea Premiilor Legendele vii ale Aviație. Pot să repet cât de minunat este ca bărbat, un actor extraordinar și un pilot șmecher. 

Ați înțeles ideea. Toate cele bune de la bine și de la Felix Baumgartner, care mă surprinde întotdeauna cu cele mai frumoase surprize. ♥️ Sper să ne vedem anul acesta”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Instagram, în dreptul unor imagini în care apare alături de actor.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Fotografiile sunt realizate în urmă cu doi ani, când prezentatoarea emisiunii „Ferma. Orășeni vs. Săteni” a fost invitată la un eveniment monden unde a luat parte și John Travolta. Este vorba de o gală unde sunt premiate celebritățile din aviație.

Așadar, fanii au putut observa relația care există între Mihaela Rădulescu și starul american, dar și trăsăturile divei de la Monaco, ce par „înghețate” de la prea multe proceduri de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a trecut prin câteva intervenții de ordin estetic, unele dintre ele fiind vizibile cu ochiul liber, iar o parte dintre fani sunt de părere că a exagerat cu operațiile estetice. Totuși, nu putem să nu remarcăm, că, la cei 51 de ani pe care-i are, Mihaela Rădulescu poate concura cu succes alături de femei ce au jumătate din vârsta sa.

ADVERTISEMENT