Life

Mihaela Rădulescu încurajează lumea să se vaccineze cu un mesaj amuzant. Ce a postat pe internet

18.05.2021 | 12:30
Mihaela Radulescu incurajeaza lumea sa se vaccineze cu un mesaj amuzant Ce a postat pe internet
Mihaela Rădulescu, prezentatoare de televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu încurajează lumea să se vaccineze în stilul ei, făcând anumite glume pentru ca mesajul să ajungă la cei care sunt încă nehotărâți să facă acest pas.

Prezentatoarea de televiziune este extrem de activă pe Instagram, acolo unde postează tot felul de citate despre problemele sociale de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu deplângea soarta palestinienilor și a israelienilor care au căzut victime ale războiului, iar acum vedeta a postat ceva și legat de vaccinare.

Mihaela Rădulescu încurajează oamenii să se vaccineze cu Pfizer

Mai precis, Mihaela i-a încurajat pe fanii ei să se vaccineze cu serul Pfizer, dând un argument care i-a făcut pe urmăritori să zâmbească.

ADVERTISEMENT

Partenera sportivului Felix Baumgartner le-a amintit fanilor ei că firma care a produs unul dintre vaccinurile anti-Covid este și producătoarea Viagrei, acesta fiind cel mai potent argument cu care vedeta a vrut să îi convingă pe fani să se injecteze.

„Aveți încredere în vaccinul celor de la Pfizer. Nu uitați că ei au făcut Viagra. Dacă pot să ridice mortul, pot să îi salveze pe cei în viață”, este mesajul în engleză postat de Mihaela Rădulescu pe Instastory.

ADVERTISEMENT
mihaela rădulescu
Mihaela Rădulescu, îndemn pentru oameni să se vaccineze. Foto: Instagram

Trăiește pe picior mare în Monaco

Prezentatoarea show-ului Ferma de la PRO TV este stabilită de ani buni departe de România, în luxuriantul Monaco.

Chiar dacă locuiește acolo, nu este străină de ceea ce se întâmplă în țara ei, iar uneori postează tot felul de păreri sub formă de citate și vorbe de duh despre problemele cu care se confruntă românii, precum și cea legată de vaccinare.

ADVERTISEMENT

Vedeta duce o viață de invidiat în Monaco, acolo unde trăiește într-o vilă care costă nici mai mult, nici mai puțin decât 12,5 milioane de euro, potrivit publicației Click!.

Conform aceleiași surse, după divorțul prezentatoarei de afaceristul Elan Schwartzenberg, diva a acceptat termenii separării doar după ce a primit o casă în Monte Carlo și o rentă viageră de 15.000 de euro pe lună.

Cel care i-a propus această înțelegere ar fi fost chiar afaceristul, oferindu-i un etaj în cel mai scump bloc din Monte Carlo, care costa în anul 2009 în jur de 13 milioane de euro.

În schimbul acestor beneficii, Elan a primit atunci dreptul de a-și vedea fiul, pe Ayan, în orice moment își dorea el.

 

ADVERTISEMENT