Life

Mihaela Rădulescu își apără fiul. Ce mesaj le transmite celor care îl critică pe Ayan

16.12.2020 | 23:17
Mihaela Radulescu isi apara fiul Ce mesaj le transmite celor care il critica pe Ayan
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a surprins cu o răbufnire de proporții în ceea ce îi privește pe cei care l-au criticat pe fiul ei și au judecat modul în care este educat acesta.

Mihaela Rădulescu locuieşte cu fiul ei, Ayan, de mulţi ani la Monaco. Adolescentul are 16 ani, iar Mihaela Rădulescu l-a prezentat pe fiul ei de foarte puține ori publicului.

ADVERTISEMENT

Ayan s-a născut în Israel, iar tatăl său este omul de afaceri Elan Schwartzenberg. În 2004, Mihaela Rădulescu a renunţat la religia ordodoxă şi s-a convertit la iudaism, primind un nume nou, Judith.

Mihaela Rădulescu își apără fiul. Ce mesaj le transmite celor care îl critică pe Ayan

Recent, Mihaela Rădulescu a postat o fotografie cu Ayan pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară, vedeta neobișnuind să își expună public fiul.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, se pare că nu toate comentariile au fost pe placul vedetei. Una dintre urmăritoarele vedetei a criticat-o, spunându-i că fiul ei ar trebui să petreacă mai mult timp în țară şi că ar trebui sa fie crescut altfel, iar Mihaela Rădulescu a răbufnit.

,,Aşa crezi tu sau aşa îţi place ţie să gândeşti? Nici n-ar trebui să mă obosesc să-ţi răspund, dar fac un efort. Ţi-am şters primul comentariu, pentru că am alergie la băgători de seamă, mai ales când e vorba de copilul meu. Nu, nu s-a născut în România, e doar pe jumătate român şi nici n-a prea trăit în România, dacă ne gândim că avea mai puţin de 4 ani când am plecat. Vorbeşte româneşte impecabil şi, ce crezi ? Nu prea are pe cine vizita, nu mai am nici urmă de familie în ţara. Bunicii mei au murit, tata a murit, mai e doar mama, care e mai mult cu noi decât acolo. Îl cresc fix cum cred eu de cuviinţă şi îl ţin cât pot de departe nu de spiritul românesc pe care-l invoci, ci de ţăţismele ieftine pe care le manifeşti fără să cunoşti realitatea. Valabil şi când judecati strâmb orice român plecat, fără să aveţi habar de greul unei vieti luate de la capăt printre străini. Nu ştiu ce cauţi pe pagina mea, dar să nu-mi mai pomeneşti vreodată copilul”, este mesajul pe care i l-a transmis Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT
Mihaela Radulescu
Mihaela Rădulescu își apără fiul. Ce mesaj le transmite celor care îl critică pe Ayan

Conform spuselor prezentatoarei TV, Ayan a plecat din România în urmă cu mai bine de 12 ani și se poate spune că toți apropiații lui se află în Monaco.

,,Ayan a plecat de aici (n.red din România) când nici nu avea 4 ani. A revenit cred că de vreo 2-3 ori când era mai mic, pentru că nu a avut de ce. Are școală, prieteni, viață acolo. Și de când nu am mai avut familie aici, nu a mai avut de ce să revină. Ce știe, știe din poveștile mele”, a spus Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT