Life

Mihaela Rădulescu, mândră de fiul ei. Ayan a absolvit un liceu de renume din SUA: “Sunt aici. Se întâmplă”

Mihaela Rădulescu este mândră de fiu ei, Ayan, care a absolvit un liceu de renume din Statele Unite al Americii. Tânărul deja a fost acceptat la o universitate de prestigiu.
30.05.2022 | 14:43
Mihaela Radulescu mandra de fiul ei Ayan a absolvit un liceu de renume din SUA Sunt aici Se intampla
Mihaela Rădulescu, mândră de fiul ei după ce a absolvit un liceu de renume din SUA. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu este mândră de fiul ei, Ayan, care a absolvit un liceu prestigios din SUA. Tânărul se pregătește de facultate.

Mihaela Rădulescu, mândră de fiul ei după ce a absolvit un liceu de renume din SUA

Vedeta a postat imagini de la festivitatea de absolvire a fiului ei. Ayan a părăsit Monaco și a continuat studiile în SUA, la Lawrenceville School din New Jersey, un liceu de renume. Taxa anuală este 70.000 de dolari la această instituție de învățământ.

ADVERTISEMENT

“Sunt aici. Se întâmplă. (…) Atât de mândră!”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram, în dreptul unor fotografii cu Ayan.

Fosta prezentatoare TV a purtat o rochie cu model înflorat la festivitatea de absolvire a fiului ei. De asemenea, vedeta a ales un costum alb cu cămașă neagră la balul lui Ayan, acolo unde s-a fotografiat alături de el.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, despre educația fiului ei

Ayan a fost deja acceptat la două universități de prestigiu din SUA, printre care și Princeton. Mihaela Rădulescu s-a ocupat de educația fiului ei încă de când acesta era foarte mic pentru a-i asigura șansa de a studia la cele mai multe instituții de învățământ.

“Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar. Chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşți din grădiniţă.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele.

Trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare  – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.

ADVERTISEMENT

Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile.”, a spus Mihaela Rădulescu în cadrul podcast-ului găzduit de Amalia Enache.

ADVERTISEMENT