Mihaela Rădulescu, mesaj alarmant pe Instagram. Prezentatoarea de la Ferma a avut parte de clipe tensionate

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
21/10/2020, 09:57
Mihaela Rădulescu, mesaj alarmant pe Instagram. Prezentatoarea de la Ferma a avut parte de clipe tensionate
Mihaela Rădulescu. Foto: Libertatea

Mihaela Rădulescu a scris un mesaj alarmant pe Instagram, după ce a primit mai multe mesaje prin care i se cereau date personale pentru a nu i se închide contul de pe rețeaua de socializare.

Vedeta s-a speriat, în primă, fază, însă a cercetat situația și a descoperit că primul cont aparținea unui român care folosea ilegal sigla  Instagram și care susținea că lucrează în acest loc.

Prezentatoarea de la Ferma a dat report contului fals și i-a rugat și pe cei care o urmăresc să facă același lucru.

Mihaela Rădulescu, hackuită pe rețeaua de socializare

Știm foarte bine cum funcționează unele persoane pe Instagram, mai exact cum păcălesc oamenii pentru a-și da parolele sau datele personale, după ce spun că lucrează la Facebook, Twitter sau Instagram.

Multe persoane cad în plasă, însă sunt și utilizatori care îți dau seama că totul este o minciună și încearcă să deconspire hackerii. Sau mai bine zis infractorii.

De o astfel de întâmplare a avut parte și Mihaela Rădulescu, după ce mai multe persoane au abordat-o în acest scop. În primă fază, un nume român sub sigla Instagram i-a cerut datele personale ale contului, altfel i se va închide accesul pe rețeaua de socializare.

După ce a realizat că este un spam și a dat report contului respectiv, diva de la Monaco a mai primit și alte solicitări din partea mai multor conturi care îi cereau același lucru. Se pare că Mihaela Rădulescu este pândită de hackeri.

Prezentatoarea tv și-a rugat fanii să aibă grijă cu astfel de trucuri ieftine prin care mulți ajung să pună stăpânire pe conturile lor de pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu a făcut publice mesajele primite prin care i se cer datele personale
Mihaela Rădulescu a făcut publice mesajele primite prin care i se cer datele personale

Are o carieră înfloritoare în televiziune

Mihaela Rădulescu este fără doar și poate un nume în media, căci este una dintre cele mai cunoscute și profesioniste prezentatoare tv din România. A început patru facultăți, trei ani de I.E.F.S., doi de filologie, unul de psihologie) și trei de regie, la Facultatea de Artă Hyperion, dar nu a reușit să o termine pe niciuna. De altfel, despre Mihaela Rădulescu se mai știe că a participat la Revoluția din 89 și a fost secretara lui Dan Iosif, un fost politician român din PSD.

În 1994, vedeta și-a făcut debutul în televiziune la Tele7ABC, unde a fost remarcată, iar de acolo către drumul de succes a fost doar un pas. A lucrat mai apoi reporter pentru emisiunea lui Florin Călinescu la Pro TV, după care a început colaborări pe partea de prezentare cu B1 TV, Antena 1 și Pro TV. Cea mai longevivă emisiune prezentată a fost Duminica în familie, pe care a moderat-o timp de 7 ani, la Antena 1.

Despre diva de la Monaco se știe și că a regizat toate edițiile emisiunilor de sport extrem și divertisment premiate de Asociația Profesioniștilor din Televiziune și Radio. Ea a fost primul jurnalist român care a transmis în direct, pentru televiziune, de la decernarea Premiilor OSCAR, în 1998.

În 2009, după divorțul tumultos de Elan Schwartzenberg, ea a anunțat că se retrage din viața publică în sudul Franței, în Monaco, pentru a-i oferi liniște fiului ei, Ayan.

Închide ×