Life

Mihaela Rădulescu, mesaj alarmant pe Instagram. Prezentatoarea de la Ferma a avut parte de clipe tensionate

21.10.2020 | 09:57
Mihaela Radulescu mesaj alarmant pe Instagram Prezentatoarea de la Ferma a avut parte de clipe tensionate
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a scris un mesaj alarmant pe Instagram, după ce a primit mai multe mesaje prin care i se cereau date personale pentru a nu i se închide contul de pe rețeaua de socializare.

Vedeta s-a speriat, în primă, fază, însă a cercetat situația și a descoperit că primul cont aparținea unui român care folosea ilegal sigla  Instagram și care susținea că lucrează în acest loc.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Ferma a dat report contului fals și i-a rugat și pe cei care o urmăresc să facă același lucru.

Mihaela Rădulescu, hackuită pe rețeaua de socializare

Știm foarte bine cum funcționează unele persoane pe Instagram, mai exact cum păcălesc oamenii pentru a-și da parolele sau datele personale, după ce spun că lucrează la Facebook, Twitter sau Instagram.

ADVERTISEMENT

Multe persoane cad în plasă, însă sunt și utilizatori care îți dau seama că totul este o minciună și încearcă să deconspire hackerii. Sau mai bine zis infractorii.

De o astfel de întâmplare a avut parte și Mihaela Rădulescu, după ce mai multe persoane au abordat-o în acest scop. În primă fază, un nume român sub sigla Instagram i-a cerut datele personale ale contului, altfel i se va închide accesul pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

După ce a realizat că este un spam și a dat report contului respectiv, diva de la Monaco a mai primit și alte solicitări din partea mai multor conturi care îi cereau același lucru. Se pare că Mihaela Rădulescu este pândită de hackeri.

Prezentatoarea tv și-a rugat fanii să aibă grijă cu astfel de trucuri ieftine prin care mulți ajung să pună stăpânire pe conturile lor de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Mihaela Rădulescu a făcut publice mesajele primite prin care i se cer datele personale
Mihaela Rădulescu a făcut publice mesajele primite prin care i se cer datele personale

Are o carieră înfloritoare în televiziune

Mihaela Rădulescu este fără doar și poate un nume în media, căci este una dintre cele mai cunoscute și profesioniste prezentatoare tv din România. A început patru facultăți, trei ani de I.E.F.S., doi de filologie, unul de psihologie) și trei de regie, la Facultatea de Artă Hyperion, dar nu a reușit să o termine pe niciuna. De altfel, despre Mihaela Rădulescu se mai știe că a participat la Revoluția din 89 și a fost secretara lui Dan Iosif, un fost politician român din PSD.

În 1994, vedeta și-a făcut debutul în televiziune la Tele7ABC, unde a fost remarcată, iar de acolo către drumul de succes a fost doar un pas. A lucrat mai apoi reporter pentru emisiunea lui Florin Călinescu la Pro TV, după care a început colaborări pe partea de prezentare cu B1 TV, Antena 1 și Pro TV. Cea mai longevivă emisiune prezentată a fost Duminica în familie, pe care a moderat-o timp de 7 ani, la Antena 1.

Despre diva de la Monaco se știe și că a regizat toate edițiile emisiunilor de sport extrem și divertisment premiate de Asociația Profesioniștilor din Televiziune și Radio. Ea a fost primul jurnalist român care a transmis în direct, pentru televiziune, de la decernarea Premiilor OSCAR, în 1998.

În 2009, după divorțul tumultos de Elan Schwartzenberg, ea a anunțat că se retrage din viața publică în sudul Franței, în Monaco, pentru a-i oferi liniște fiului ei, Ayan.

ADVERTISEMENT