Life

Mihaela Rădulescu, mesaj dureros în memoria Cătălinei Isopescu: ”Vibe-ul ei a fost complet propriu”

09.04.2021 | 12:00
Mihaela Radulescu mesaj dureros in memoria Catalinei Isopescu Vibeul ei a fost complet propriu
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj dureros după ce a aflat vestea nefericită că fotomodelul Cătălina Isopescu a încetat din viață la vârsta de numai 49 de ani. Prezentatoarea de la Pro TV i-a adus vedetei un omagiu emoționant. 

Frumoasa brunetă este cuprinsă de durere, exprimându-și condoleanțe printr-un colaj postat pe rețelele de socializare. Gazda emisiunii Ferma are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei prezentatorului Emanuel Isopescu, care a murit în septembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Dani Oțil consideră că regretata Cătălina Isopescu a fost un model impresionant, care avea un vibe propriu și personal. Mihaela Rădulescu își amintește de model pentru că avea un stil aparte, așa cum nu a mai văzut la nimeni.

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant în memoria fotomodelului Cătălina Isopescu

Cătălina Isopescu… vibe-ul ei a fost…complet propriu, original. Felul ei de a fi nu-mi amintește de nimeni altcineva. Dumnezeu să te odihnească!”, a scris Mihaela Rădulescu în mediul online, alături de un colaj cu imagini cu regretata Cătălina Isopescu.

ADVERTISEMENT

„Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă.

M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri. În lacrimi trecând prin imaginile mele cu ea. Era un suflet atât de special, frumos, creativ, unic.

ADVERTISEMENT

Și îi sunt recunoscătoare din atâtea motive. Odihnește-te în pace prietena mea, Cătălina Isopescu”, a scris la rândul ei jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu, pe Facebook.

Cătălina Isopescu, fata celebrului prezentator TV din anii ‘ 90 Emanuel Isopescu, a știut încă de la o vârstă fragedă ce vrea să facă. La numai 18 ani pleca din România pentru a deveni model, bătând la ușa unei celebre agenții din Germania, Vogue.

ADVERTISEMENT

Regretata vedetă a ajuns să semneze contracte cu mai multe agenții de modele, lucru care i-a adus vizibilitate. Destinul a dus-o în Italia, unde datorită frumuseții sale aparte a devenit una dintre cele mai căutate în branșa sa. Așa a ajuns să lucreze pentru Armani, Mariella Burani, Alberta Ferretti sau Moschino.

A făcut istorie pe podiumurile internaționale, reușind să fie apreciată și în țara natală prin intermediul concursului Look of the Year. A apărut în videoclipul unei piese de la Direcția 5 și a pus bazele unei agenții de publicitate extrem de apreciate.

Cel care a adus aminte de această colaborare a fost regizorul Dan Chișu care a postat videoclipului piesei „Seducție” pe rețelele de socializare. A fost filmat în anul 1993, Cătălina Isopescu fiind una dintre primele protagoniste ale videoclipurilor apărute în țara noastră.

ADVERTISEMENT