ADVERTISEMENT
Life

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant la Ferma: ”Fetelor le-a fost cel mai greu”

Autor: Andreea Stanaringa | 04.11.2020 | 07:56
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant la Ferma: ”Fetelor le-a fost cel mai greu”
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant la Ferma. Sursa foto: avantaje.ro

Mihaela Rădulescu este prezentatoare la “Ferma: Orășeni vs. Săteni”, însă empatizează cu toți concurenții și le transmite diverse mesaje. Seara trecută, vedeta a postat un mesaj emoționant în care le-a lăudat și felicitat pe femeile din competiție. 

ADVERTISEMENT

Toate fetele care nu au ocupat locul de fermier șef s-au duelat. Concurentele vizate au fost Anna Lesko, Elena Chiriac, Viviana Sposub și Andreea Antonescu.

Au fost momente pline de suspans, iar cea care a obținut titlul este Anna Lesko. Cu lacrimi în ochi, cântăreața a dat tot ce avea mai bun pentru a câștiga acest duel.

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru concurentele din Ferma

Mihaela Rădulescu este o prezentatoare foarte apropiată de concurenții ei de la reality show-ul de la Pro TV. Bruneta se bucură pentru victoriile lor și îi susține de fiecare dată, cum a fost și seara trecută.

ADVERTISEMENT

Patru fete s-au duelat pentru titlul de fermier șef, iar Anna Lesko este cea care a reușit să învingă. După trădarea foștilor ei aliați, Andrei și George, cântăreața s-a luptat cât a putut de bine pentru a obține “mandatul”.

Mihaela Rădulescu a felicitat-o atât pe ea, cât și pe celelalte fete care au participat la duel, și le-a transmis un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram.

“Victoria Annei… cu lacrimi…Lacrimile ei de la final, pe care le are-n ochi oricine urmărește proba asta până la capăt, sunt fabricate din tot ce-a adunat în Ferma. Intensitatea trăirilor de aici, pentru fiecare concurent, e greu de povestit sau de explicat…

ADVERTISEMENT

Fetelor le-a fost cel mai greu, nu numai azi, când și-au zdrelit genunchii până la sânge în paie, dar în fiecare zi din Ferma. Le ador puterea, ambiția, nesclifoseala și dorința de a mai face un pas înainte pe drumul acestei competiții extreme. Bravo, fete grozave ! Bravo @elennaq , @andreeaantonescu , @viviana.sposub …

Și …Anna, ai mai dat o lecție cui vorbește limba ta. Si nu mă refer deloc la rusă. @anna_lesko, câștigătoarea duelului de azi, e noul Fermier șef și începe… Săptămâna Sexy în Ferma ! Mâine… e hot hot hot și se-ncinge tot mai tare…”, a scris vedeta în dreptul clipului video cu duelul.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Lacrimile ei de la final, pe care le are-n ochi oricine urmareste proba asta pana la capat, sunt fabricate din tot ce-a adunat in Ferma. Intensitatea trairilor de aici, pentru fiecare concurent, e greu de povestit sau de explicat…Fetelor le-a fost cel mai greu, nu numai azi, cand si-au zdrelit genunchii pana la sange in paie, dar in fiecare zi din Ferma. Le ador puterea, ambitia, nesclifoseala si dorinta de a mai face un pas inainte pe drumul acestei competitii extreme. Bravo, fete grozave ! Bravo @elennaq , @andreeaantonescu , @viviana.sposub … Si …Anna, ai mai dat o lectie cui vorbeste limba ta. Si nu ma refer deloc la rusa. @anna_lesko, castigatoarea duelului de azi, e noul Fermier sef si incepe… Saptamana Sexy in Ferma ! Maine… e hot hot hot si se-ncinge tot mai tare… @fermaprotv . Voice over @cristibozgann Duel by @alecumihail Produced by @rnavzar @emilia_vlad @mihaelanutu @dragotamihai #radulopotaru @iulianmoga_ @catalin__neamtu & my #perfect #tvcrew #superpower #tough #girls #limbo #tears and #onions 🙂

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) pe


Fermierii vor schimba rolurile în noua săptămână, astfel că băieții vor sta în bucătărie, iar fetele se vor ocupa de treburile din curte.

Anna Lesko este printre cele mai apreciate artiste din România și sute de mii de persoane o urmăresc pe rețelele sociale. Cântăreața postează de multe ori fotografii în ipostaze destul de provocatoare, lucru care i-a adus comentarii negative din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

Deși în mediul online este o adevărată divă sexy, Anna Lesko este foarte apropiată de fiul ei în vârstă de 6 ani, Adam, pe care îl iubește mai mult decât orice. I-a fost foarte dor de el cât timp a fost plecată la filmările pentru “Ferma” și au ținut legătura prin telefon.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!