Life

Mihaela Rădulescu, mesaj tranșant pentru cei care o critică: „N-am chef de oameni răi sau proști”

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj tranșant pentru cei care o critică. Prezentatoarea TV nu mai acceptă mesajele negative și jignirile.
18.08.2021 | 15:19
Mihaela Radulescu mesaj transant pentru cei care o critica Nam chef de oameni rai sau prosti
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj tranșant pentru cei care o critică. Jurata de la „Masked Singer România” nu acceptă jignirile și comentariile deplasate din partea internauților.

Vedeta susține că nu-și dorește urmăritori cu orice preț și le-a transmis celor care îi scriu mesaje negative că îi va bloca. Frumoasa brunetă este foarte apreciată în lume showbiz-ului, însă are parte și de hateri.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, mesaj tranșant pentru cei care o critică

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj tranșant pentru oamenii care o critică. Prezentatoarea TV i-a avertizat pe cei care îi trimit mesaje negative și jigniri că îi va bloca.

Jurata de la „Masked Singer România” a mai spus că nu-și dorește urmăritori cu orice preț și nu o interesează criticile pe care le primește în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze…, bărbați care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje.

Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oameni pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști.

ADVERTISEMENT

N-am timp să le explic și nici vreo pornire de a-i aduce pe o cale mai bună. Îi blochez și pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul.

N-am nevoie de o participare ‘democratică’ în casa mea, nu mă interesează nici opiniile negative și nici părerile care mă irită, nu vreau urmăritori cu orice preț, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Mihaela Rădulescu i-a îndemnat pe urmăritori să nu mai tolereze astfel de comportamente pe rețelele sociale. De asemenea, vedeta le-a transmis femeilor care o urmăresc să se inspire reciproc și să fie puternice.

La 52 de ani, Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Bruneta a prezentat mai multe emisiuni de-a lungul timpului. În prezent, aceasta locuiește în Monaco, alături de fiul ei și actualul iubit.

Fiul Mihaelei Rădulescu a dat lovitura în SUA

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a dat lovitura în SUA la doar 17 ani. Tânărul a fost acceptat la două universități de prestigiu de peste Ocean.

Una dintre ele este Princeton University, iar Ayan se află în situația de a alege unde vrea să-și continue studiile superioare.

Prezentatoarea TV și-a pregătit fiul de mic pentru a fi acceptat la o universitate prestigioasă din SUA și are încredere în sistemul de învățământ american.

ADVERTISEMENT