Life

Mihaela Rădulescu, prima reacție despre faptul că Dani Oțil va deveni tată. Ce i-a transmis fostului iubit

Mihaela Rădulescu a făcut o declarație neașteptată despre fostul partener de viață, Dani Oțil, care urmează să devină tată pentru prima oară în curând.
03.09.2021 | 08:59
Mihaela Rădulescu, prima reacție despre faptul că Dani Oțil va deveni tată. Ce i-a transmis fostului iubit
Mihaela Rădulescu, prima reacție despre faptul că Dani Oțil va deveni tată. Ce i-a transmis fostului iubit. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii Masked Singer România s-a abținut să facă comentarii pe marginea relației matinalului de la Antena 1, dar asta până acum când a avut o primă reacție.

Fosta prezentatoare de la Ferma a vorbit despre faptul că Dani Oțil va fi tată de băiat toamna aceasta. Vedeta de la Pro TV are numai cuvinte frumoase de spus la adresa fostului iubit.

Mihaela Rădulescu i-a urat moderatorului de la Neatza toate cele bune, asta pentru că a reușit să aibă familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, declarație despre Dani Oțil în rolul de tată

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă.

Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și Dani Oțil au format un cuplu vreme de șase ani, după ce vedeta de la Pro TV a divorțat de cel de-al treilea soț, Elan Schwartzenberg. Cei doi s-au cunoscut în toamna lui 2008.

Deși multă lume nu le dădea prea multe șanse împreună, din cauza diferenței de vârstă dintre ei, iată că povestea lor de dragoste a durat o perioadă bună până când au ajuns la final.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, influențat de relația amoroasă cu Mihaela Rădulescu

Nimeni nu știe cu adevărat care au fost motivele pentru care Mihaela Rădulescu și prezentatorul s-au despărțit, dar cert este că au rămas în relații foarte bune.

La un moment dat matinalul a vorbit și despre cum i-a influențat viața faptul că a fost cuplat cu celebra moderatoare a show-ului „Ferma”. Cu alte ocazii a scos la iveală faptul că bruneta era cicălitoare.

ADVERTISEMENT

„Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață.

Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, mărturisea în urmă cu ceva timp Dani Oțil.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri