Life

Mihaela Rădulescu, răsfățată de partener de ziua sa de naștere. Ce urare i-a făcut Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu, răsfățată de partener de ziua sa de naștere. Felix Baumgartner i-a făcut o urare foarte frumoasă fostei prezentatoare, care a împlinit 53 de ani.
04.08.2022 | 00:04
Ce urare a primit Mihaela Radulescu de la Felix Baumgartner. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și-a sărbătorit miercuri ziua de naștere. Fosta prezentatoare a împlinit vârsta de 53 de ani și a primit o mulțime de urări. Printre cei care i-au scris mesaje se află și partenerul ei, celebrul parașutist Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani. Felix Baumgartner i-a făcut o urare specială

”La mulți ani, iubirea mea!”, i-a scris Felix Baumgartner Mihaelei Rădulescu, pe Instagram. Acesta a făcut un colaj, în care a atașat o serie de fotografii cu partenera lui, în care i se poate vedea trupul de invidiat la cei 53 de ani.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu este împreună cu Felix Baumgartner din 2014 și pare că se iubesc foarte mult. În prezent, cei doi duc o viață fericită în Monaco.

Așadar, Mihaela Rădulescu și austriacul devenit celebru după ce a sărit din stratosferă sunt unul lângă altul de 8 ani. Ei s-au cunoscut în timpul unei filmări.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Concret, Mihaela Rădulescu a fost cea care l-a sedus pe parașutist în timp ce i-a cerut un interviu. Nu s-a simțit atrasă de el de la început, deoarece i se părea că este curtat de multe femei.

Însă, Felix Baumgartner nu s-a lăsat prea ușor doborât și a încercat să facă rost de numărul fostei prezentatoare. Inițial l-a solicitat de la o amică a ei, care l-a refuzat, deoarece Mihaela Rădulescu nu a fost de acord, după care de la un alt apropiat al vedetei TV.

ADVERTISEMENT

”M-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. S-a dus după colega mea și i-a cerut numărul meu, însă ea, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea.

Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat”, a detaliat Mihaela Rădulescu pentru revistatango.ro.

ADVERTISEMENT

Deși părea că soarta i-a surâs, Felix Baumgartener a notat numărul greșit. Ulterior, a întâlnit-o pe Mihaela Rădulescu la un eveniment monden și acolo pare că s-a înfiripat totul.

”Mi-a smuls telefonul din mână și s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje și, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greșită. Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon ”Romanian Chick”, a mai mărturisit Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT