Life

Cum decurge relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner: ”Nu ne vedem multă vreme”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație de mai bine de șase ani, iar până acum distanța nu i-a incomodat absolut deloc și pare că nici nu o va face. Deși nu se văd prea des, sentimentele îi țin împreună.
05.01.2022 | 15:24
Cum decurge relatia la distanta dintre Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner Nu ne vedem multa vreme
ADVERTISEMENT

De ani de zile, Mihaela Rădulescu a părăsit România pentru a-i oferi fiul ei o altfel de viață și a reușit. Însă mutarea din țară nu i-a adus doar o nouă viață, ci și o nouă iubire.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, relația perfectă, în ciuda distanței

Vedeta la PRO TV se iubește de mai bine de șase ani cu Felix Baumgartner și contrar celor vehiculate de multe ori în spațiul public, relația celor doi, spune diva, merge ca pe roate. Chiar dacă fosta prezentatoare și parașutistul sunt mai mereu pe drumuri diferite.

ADVERTISEMENT

Pentru că Mihaela Rădulescu face naveta între Monaco și România, iar austriacul este mai mereu în deplasări sportive, cei doi reușesc să se vădă, însă nu prea des, în diferite țări din Uniunea Europeană, la reședințele pe care le dețin sau prin hoteluri.

În restul timpului, când cariera îi desparte, fosta parteneră a lui Ștefan Bănică Jr. spune că-și vede iubitul doar cu ajutorul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare.

Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene.

ADVERTISEMENT

În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime’, a spus Mihaela Rădulescu în emisiunea ”Vorbește lumea”, notează Viva.

Cuplul nu se gândește la căsătorie și copii

Chiar dacă relația lor merge ca pe roate și la distanță, dar și când împart aceeași casă, Felix și Mihaela nu s-au gândit să se căsătorească, și mai mult decât atât, austriacul nici nu-și dorește să fie tată.

ADVERTISEMENT

Diva de la Monaco spune că Felix nu și-a dorit niciodată copii pentru că știe că meseria pe care o practică este riscantă și nu a vrut să-și lase urmașii pe drumuri, cât despre nuntă, familia lor, spune ea, nu este una care să bifeze toate tradițiile românești.

”Nu ne-am pus problema asta (n.r. să facă nuntă), suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața”, spunea vedeta la Pro TV.

ADVERTISEMENT