Life

Mihaela Rădulescu s-a despărțit de Felix Baumgartner? Semnele care arată destrămarea relației

08.10.2020 | 11:06
Mihaela Radulescu sa despartit de Felix Baumgartner Semnele care arata destramarea relatiei
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu se află deja la Monaco, pe Coasta de Azur, după ce filmările de la Fermă s-au terminat de la jumătatea lunii septembrie, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Deși s-a întors în locul unde trăiește de mai mulți ani și care deja înseamnă acasă pentru divă, prezentatoarea tv  a lăsat să se înțeleagă că doar acum s-ar fi întâlnit cu iubitul ei, celebrul Felix Baumgartner.

ADVERTISEMENT

Dar dovada vie este chiar internetul, căci primele imagini pe care vedeta le-a postat nu au fost cu partenerul ei de viață.

Mihaela Rădulescu s-a despărțit de Felix Baumgartner?

În tot acest timp, cât diva s-a ocupat de emisiunea Ferma, de la Pro tv, parașutistul nu a fost interesat să vină în România să-și vadă iubita, poate și pentru că dorul nu a fost la fel de mare.

ADVERTISEMENT

Sunt tot mai multe indicii care arată că diva de la Monaco nu mai are o relație de ceva timp cu parașutistul pe care l-a cunoscut în timpul unui interviu. Sunt voci care spun că iubirea dintre ei a dispărut de aproape un an, iar tot ce îi mai ține împreună pe Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt doar niște contracte de imagine.

mihaela rădulescu
Mihaela Rădulescu, alături de iubitul ei. Sursa foto: Instagram

Adevărul stă în mâinile vedetei, care preferă să păstreze misterul, singura declarație despre relația ei fiind pentru viva.ro, într-un interviu recent în care spunea că „orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți. Eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, cei doi nu se mai afișează împreună. De cele mai multe ori, Felix apare pe Instagram în diferite locații din Europa, în timp ce Mihaela Rădulescu se află singură la Monaco. Din ultimele postări ale parașutistului austriac, el se află în Austria, țara sa natală, unde locuiește și mama sa, care este foarte apropiată de el. Cei doi au o relație specială, iar Felix Baumgartner nu poate sta departe prea mult timp de cea care i-a dat viață.

Toată lumea se aștepta ca odată ajunsă la Monaco, diva să posteze imagini cu iubitul ei, însă acestea au lipsit cu desăvârșire. Totuși, pentru a stopa zvonurile despărțirii, Mihaela Rădulescu a repostat o imagine cu ea pe care Felix ar fi postat-o pe contul său de Instagram, însă fotografia nu apare niciunde. Poate imaginea ori a fost ștearsă, ori a fost făcută publică acum ceva vreme,

ADVERTISEMENT

Interacțiunea dintre cei doi iubiți este tot mai slabă, însă ca să închidă gura lumii, Mihaela Rădulescu a postat câteva secvente pe Insta Story din același loc în care apare și Felix chiar din urmă cu câteva ore. Nu apar însă imagini clare cu cei doi.

Până acum, Mihaela Rădulescu posta imagini cu iubitul ei până la refuz, însă de ceva vreme niciunul nu mai postează fotografii împreună. Ultima poză cu cei doi este din iunie, însă nu se știe dacă fotografia este veche sau chiar s-au întâlnit la acel moment. Cea mai în măsură să dezmintă toate zvonurile este tocmai diva de la Monaco, care, deocamdată, preferă să păstreze misterul.

ADVERTISEMENT