Life

Mihaela Rădulescu s-a retras din lumina reflectoarelor. De ce a luat această decizie

Mihaela Rădulescu este tot mai discretă cu viața personală și vorbește tot mai rar despre relația cu Felix Baumgartner. Motivul prezentatoarei TV.
15.09.2022 | 23:40
Mihaela Radulescu sa retras din lumina reflectoarelor De ce a luat aceasta decizie
Mihaela Rădulescu, discretă cu viața personală. Motivul prezentatoarei TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul detectiv al emisiunii Masked Singer România s-a retras din lumina reflectoarelor, iar de o vreme nici nu mai este foarte activă în mediul virtual. De ce a luat această decizie vedeta în vârstă de 53 de ani și ce face acum.

Mihaela Rădulescu, discretă cu viața personală. Motivul prezentatoarei TV

Mihaela Rădulescu ia constant pauze de la social media și face ”detox” de la rețelele de socializare, iar de această dată s-a bucurat de o perioadă mai lungă de intimitate. Vedeta de la Pro TV nu mai dorește să dea din casă legat de viața privată.

ADVERTISEMENT

Fosta gazdă a emisiunii Ferma este foarte fericită de când păstrează numai pentru sine lucrurile frumoase. În plus, bruneta nu mai trebuie să dea explicații pentru ce face și este tare mândră de acest aspect.

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor.

ADVERTISEMENT

Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva. Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare.

Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărtășesc totul, mă face atât de fericită.

ADVERTISEMENT

Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mihaela Rădulescu: ”Mai bine mai târziu decât niciodată”

Mihaela Rădulescu se pune pe primul plan de o perioadă destul de lungă și este conștientă că respectul de sine e foarte important. Fosta prezentatoare a emisiunii Ferma are câteva reguli de la care nu se abate.

ADVERTISEMENT

„Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet, ci a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți.

Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată”, a completat frumoasa brunetă în urmă cu puțin timp, postarea sa fiind apreciată de peste 3.700 de persoane.

ADVERTISEMENT