Life

Mihaela Rădulescu și-a pus la respect iubitul. Aici se separă: „Felix, îmi pare rău”

14.10.2020 | 17:36
Mihaela Radulescu sia pus la respect iubitul Aici se separa Felix imi pare rau
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a ținut să precizeze în public că există cel puțin un capitol care o separă de Felix Baumgartner, partenerul ei: este vorba despre fotbal.

Mihaela Rădulescu, trup și suflet pentru România

Și nu vorbim aici despre orice partidă, ci despre meciul din această seară dintre România și Austria din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Dacă în cazul altor evenimente sportive, Mihaela a ținut cu țara iubitului ei, Austria, de data aceasta este mai patrioată ca oricând și a ținut morțiș să îi spună asta partenerului ei pe Instastory.

„Felix, îmi pare rău, dar în seara asta nu mă voi bucura pentru Austria. Sunt trup și suflet pentru România”, este mesajul postat în engleză de prezentatoarea reality-show-ului Ferma pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Meciul, difuzat la ora 21:45 pe PRO TV

Chiar dacă cei doi își adresează mesaje publice, există zvonuri potrivit cărora Felix și Mihaela nu mai sunt împreună, însă nu au oficializat încă despărțirea. Până una alta, cei doi își demonstrează afecțiunea zi de zi, așa că gurile rele pot spune ce vor din moment ce lor nu le pasă.

Meciul la care face referire Mihaela Rădulescu va fi difuzat diseară de la ora 21:45, imediat după noul episod din Ferma, iar selecționerul tricolorilor recunoaște dinainte puterea echipei austriece.

ADVERTISEMENT

„Din punct de vedere mental, Austria este favorită, noi venim după două înfrângeri destul de categorice şi ca rezultat şi prestaţie, dar în timpul jocului se pot schimba multe.

Psihologic, jucătorii încă resimt lucrurile din ultimele două partide, am discutat cu ei, voi mai discuta, pentru că de antrenat, am avut un singur antrenament înainte de meciul cu Austria, la fel ca şi înainte de Islanda şi Norvegia.

ADVERTISEMENT

Eu fac faţă presiunii, de asta îmi asum toate lucrurile negative, e normal să apară critici, deci trebuie să facem faţă, important este ce le transmitem jucătorilor. Nu mi-a trecut prin cap să renunţ, consider că schimbarea de generaţie trebuie făcută”, a spus Mirel Rădoi înainte de disputarea partidei.

Indiferent care va fi rezultatul, este clar că jucătorii vor fi susținuți, iar în galeria din fața micilor ecrane se va afla și focoasa Mihaela Rădulescu.

mihaela rădulescu
Mesajul postat de Mihaela Rădulescu pe Instastory
ADVERTISEMENT