News

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se căsătoresc? Cum a răspuns vedeta de la PRO TV

01.04.2019 | 10:53
Mihaela Rădulescu a vorbit despre zvonurile de căsătorie cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu are o relație frumoasă cu Felix Baumgartner. Ajunsă la vârsta de 49 de ani, vedeta TV se simte perfect și își trăiește viața din plin. Având în vedere că povestea de iubire dintre ea și austriac este una serioasă, mulți s-au întrebat dacă urmează căsătoria. Ea a vorbit acum despre acest aspect și despre planurile de viitor.

Mihaela Rădulescu, 5 ani de relație cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu are o carieră în televiziune de 25 de ani și a fost mereu în centrul atenției showbizz-ului autohton. De-a lungul timpului, ea a avut mai multe relații cu bărbați celebri, dintre care îi amintim pe Ștefan Bănică Jr, Dani Oțil sau Elan Schwartzenberg. De aproape 5 ani de zile, însă, ea are o relație stabilă cu Felix Baumgartner.

Cea supranumită de presa mondenă “Diva de la Monaco” a acordat un interviu pentru revista Viva! în care a vorbit despre viața ei alături de parașutistul austriac și care este secretul fericirii lor de cuplu. Ea a dezvăluit că se completează perfect cu Felix și că vrea să rămână mult timp alături de acesta.

Mihaela Rădulescu este foarte fericită alături de Felix Baumgarnter, dar nu are planuri de căsătorie

Ce spune Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix și planurile de căsătorie

“Nefăcând niciun efort de… gelozie sau acaparare. Cred că ăsta e și secretul de a rămâne fericiți pe termen mai lung. Suntem împreună pentru că ne iubim, vorbim, ne susținem reciproc, ne dăm spațiu când e cazul, ne reglăm bine progra­mele, avem tabieturi de cuplu și pasiuni comune”, a spus Mihaela.

Chestionată în legătură cu o posibilă căsătorie cu Felix, Mihaela Rădulescu a spus că nu vede de ce ar mai trebui să ajungă din nou în fața altarului. Ea a mai spus că fiul ei, Ayan, se înțelege perfect cu iubitul ei, dar că acesta are un tată căruia nimeni nu îi poate lua locul.

“Nu există discuții despre căsătorie, nu văd de ce aș mai face asta. Fiul meu și Felix se înțeleg grozav, fac sporturi împreu­nă, dar Ayan are și un tată mi­nunat, pe care nu-l poate înlo­cui nimeni”, a mai spus vedeta de la PRO TV pentru sursa citată.

Mihaela Rădulescu are un fiu din mariajul cu omul de afaceri de origine israeliană Elan Schwarzenberg. Căsătoria dintre cei doi nu a durat decât patru ani, iar cei doi au ajuns la divorț în anul 2008, cu toate că ea susținea că se înțelege bine cu israelianul. După despărțirea de acesta, Răduleasca și-a regăsit fericirea alături de Dani Oțil, de care s-a despărțit în 2014. Apoi, ea și-a refăcut viața altături de Felix Baumgartner.