Life

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de lux la Saint-Tropez! Imagini inedite cu îndrăgitul cuplu

Mihaela Rădulescu și partenerul ei, Felix Baumgartner, au parte de momente de răsfăț în luxuriantul oraș francez Saint-Tropez.
20.06.2021 | 15:35
Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner vacanta de lux la SaintTropez Imagini inedite cu indragitul cuplu
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au parte de un weekend la care mulți visează! Cei doi se distrează pe cinste la Saint-Tropez, acolo de unde prezentatoarea de la PRO TV a publicat câteva imagini pe contul ei de Instagram.

Apariția celor doi împreună pune capăt în acest fel tuturor speculațiilor apărute în ultima vreme despre relația lor. Au existat mai multe zvonuri la un moment dat potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit și așteptau momentul potrivit pentru a face public acest lucru.

ADVERTISEMENT

Din imaginile publicate de Mihaela nu reiese nici pe departe acest lucru. Dimpotrivă, cei doi pare că se iubesc mai mult ca niciodată.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, împreună în Saint-Tropez

E adevărat că în ultimele luni, Mihaela și Felix nu au mai avut postări împreună, dar asta nu înseamnă neapărat că nu au mai fost împreună.

ADVERTISEMENT

„Bucură-te de weekend-ul tău”, a scris Mihaela Rădulescu la una dintre postările în care apare alături de Felix. Sportivul austriac s-a dus la plajă în Franța cel mai probabil împreună cu prezentatoarea de televiziune.

Mihaela a postat o fotografie cu iubitul ei pregătit pentru plajă. Acesta a fost pozat îmbrăcat în pantaloni scurți, un maieu alb, cu șapcă pe cap și ochelari de soare.

ADVERTISEMENT

Vedeta PRO TV apare în imagini îmbrăcată sumar și nici nu e de mirare având în vedere vremea bună de care au parte în sudul Franței.

Cei doi au luat un mic dejun consistent, iar după ce s-au delectat cu preparatele locale, Mihaela s-a apucat să cânte la un instrument muzical, dovedindu-și talentul pe care puțini bănuiau că îl are.

ADVERTISEMENT
mihaela rădulescu
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, ipostaze din Saint-Tropez. Foto: Instagram

Vedeta vine în țară doar când filmează emisiunea pe care o prezintă la PRO TV

Mihaela Rădulescu locuiește de ani buni departe de România. Aceasta s-a mutat împreună cu austriacul Felix Baumgartner la Monaco. Acolo a luat viața de la zero după divorțul de afaceristul evreu Elan Schwartzenbger.

Vedeta vine în țară doar atunci când are de onorat anumite proiecte profesionale. Cel mai des s-a întors când a filmat emisiunea „Ferma vedetelor”, ea fiind gazda ultimelor două sezoane ale show-ului de la PRO TV.

Rădulescu a făcut furori în televiziunea din România, fiind principala rivală a Andreei Marin mai ales la începutul anilor 2000. A devenit cunoscută datorită emisiunii „Duminica în familie” difuzată de Antena 1.

 

ADVERTISEMENT