Life

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis. Ce destinație au ales: “Nu mă pot sătura”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au plecat într-o vacanță de vis. Fosta prezentatoare a postat mai multe imagini în mediul online. Ce destinație au ales cei doi?
26.07.2022 | 15:27
Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner vacanta de vis Ce destinatie au ales Nu ma pot satura
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au plecat într-o vacanță de vis. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și partenerul său, Felix Baumgartner, au plecat împreună într-o vacanță de vis. Cei doi se bucură de un peisaj unic și de o experiență inedită în Franța.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis

Jurata de la Masked Singer România adoră călătoriile și merge adesea în locuri inedite, unde nu multora le este la îndemână să ajungă.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, vedeta și partenerul său, Felix Baumgartner, au mers într-un loc liniștit și interesant. Este vorba despre Camargue, o regiune cunoscută drept Delta Ronului, aflată în sudul Franței.

Mihaela Rădulescu este impresionată de flora și fauna din această zonă, dar mai ales de păsările flamingo roz și de caii albi sălbatici. Acolo se află și o rasă foarte rară de tauri negri.

ADVERTISEMENT

Delta Ronului este declarată regine protejată încă din anii ’70 și se întinde pe 145.300 de hectare.

Vedeta a postat mai multe imagini din vacanță pe rețelele de socializare. Mihaela Rădulescu a rămas impresionată de peisajul inedit și de ceea ce a găsit în această zonă.

ADVERTISEMENT

“Atât de mult de trăit, atât de puțin timp pentru a posta. Oricum, această experiență din Camargue este unică. Bucurați-vă de flamingo roz. Eu nu mă pot sătura.”, a scris jurata de la Masked Singer România pe pagina sa de Instagram.

Mihaela Rădulescu, împlinită pe toate planurile. Fiul ei a intrat la o facultate de prestigiu

Mihaela Rădulescu este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de mai bine de două decenii în lumea televiziunii și trăiește o poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner de opt ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta este și o mamă împlinită, mai ales că fiul său, Ayan, a absolvit cu brio liceul în SUA și a intrat la o facultate de prestigiu.

Fosta prezentatoare a fost prezentă la festivitatea de absolvire a fiului ei, dar și la bal. Vedeta a ținut să-i transmită și prin intermediul rețelelor sociale că este foarte mândră de el.

“Sunt aici. Se întâmplă. (…) Atât de mândră!”, a scris Mihaela Rădulescu la finalul lunii mai, în dreptul unor fotografii alături de Ayan.

Ayan a fost deja acceptat la două universități de prestigiu din Statele Unite ale Americii. Printre acestea se numără și Princeton.

ADVERTISEMENT