Life

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis împreună. Unde își trăiesc iubirea cei doi

14.01.2021 | 11:07
Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner vacanta de vis impreuna Unde isi traiesc iubirea cei doi
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt mai fericiți ca niciodată împreună, iar noul an i-a prins într-o binemeritată vacanță pentru amândoi.

Prezentatoarea de la PRO TV și partenerul ei s-au echipat corespunzător pentru a petrece în Munții Alpi, amândoi fiind pasionați de călătorii, iar despre Felix se știe că este un mare iubitor al muntelui.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune a postat mai multe fotografii pe Instagram din escapada lor, astupându-le astfel gura tuturor celor care au spus că cei doi nu s-ar mai înțelege atât de bine, ba chiar ar fi în pragul despărțirii.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, fermecați de mirajul iernii din Alpi

Cert este că 2021 i-a prins împreună, iar Mihaela se bucură de această excursie în Alpi alături de sportiv, după ce anul trecut a muncit din greu pentru proiectele sale.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a făcut un carusel cu mai multe imagini mai noi și mai vechi din experiențele petrecute alături de Felix Baumgartner în anul ce a trecut, al pandemiei și debutul acestui an.

Fotografiile postate pe Instagram au fost apreciate de aproape 10.000 de persoane, oamenii scriindu-i Mihaelei că le-au lipsit imaginile cu ei împreună, pentru că în ultima vreme cei doi nu s-au mai afișat atât de des, de aici apărând și speculațiile că s-ar fi separat.

ADVERTISEMENT
mihaela rădulescu
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, împreună de 6 ani. Foto: Instagram

2020 i-a separat pentru o perioadă pe cei doi

Mihaela și Felix formează unul din cele mai frumoase cupluri din peisajul monden. Cei doi sunt împreună din anul 2014 și au fost în tot acest timp extrem de atenți cu aparițiile lor publice, evitând să vorbească pentru mult despre intimitatea lor, căci vor să își trăiască povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor.

Anul 2020 a fost unul încercat pentru Felix și Mihaela, într-adevăr, căci au stat despărțiți din cauza proiectului Ferma la care a lucrat Mihaela, cei doi comunicând mai mult prin Facetime, însă au recuperat timpul în care s-au aflat la depărtare unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

„Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea.

Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată”, a declarat în 2020 Mihaela despre așa-zisa despărțire de Felix, pentru revista Viva!.

 

ADVERTISEMENT