Life

Mihaela Rădulescu și imaginile din luxul de la Monaco! Nu e de mirare că vedeta e invidiată de toată lumea – Foto

29.07.2020 | 12:49
Mihaela Radulescu si imaginile din luxul de la Monaco Nu e de mirare ca vedeta e invidiata de toata lumea  Foto
Mihaela Rădulescu trăiește pe picior mare la Monaco. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu s-a întors pe rețelele de socializare după o perioadă de absență, de detoxifiere de tot ce înseamnă tehnologia de care suntem tot mai dependenți.

Mihaela Rădulescu, viață de lux la Monaco

Îndrăgita prezentatoare de televiziune a postat câteva imagini spectaculoase pe contul ei de Instagram de la unul din cele mai luxoase resorturi, acolo unde petrece mare parte a timpului, din Monaco.

ADVERTISEMENT

Vedeta stabilită de ani buni la Monaco împreună cu iubitul ei, sportivul Felix Baumgartner, trăiește în niște condiții puțin zis de lux și oricine o invidiază de fiecare dată când postează filmulețe sau imagini cu locurile fabuloase care o înconjoară.

Mihaela a ales să trăiască la Monaco în urmă cu mai mulți ani, acesta fiind locul în care se simte cu adevărat în largul ei, cu adevărat liberă, locul în care poate să facă tot ce vrea fără ca presa cârcotașă să afle.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu complexul în care vedeta își petrece mare parte din timp

În cele mai recente imagini de pe contul ei de Instagram, Mihaela promovează complexul fabulos al bunei sale prietene, Jessica Stockmann, „La Villa Monaco”, acolo unde își petrece și ea mare parte a timpului.

Bineînțeles că luxuriosul complex nu este destinat oricui. Astfel de vile pot fi închiriate la prețuri exorbitante, pe care unii nu și le permit nici dacă muncesc jumătate de an, ajungând la mii sau zeci de mii de euro.

ADVERTISEMENT

La Villa Monaco, cea pe care o promovează Mihaela Rădulescu pe internet, ajung de obicei oamenii cu ștaif din toată lumea, nu doar din Europa.

Complexul dispune de o grădină imensă și le garantează turiștilor o viață privată pe bune, căci e greu să ai acces acolo.

ADVERTISEMENT

Complexul a fost utilizat de persoane extrem de bogate pentru petreceri private, nunți, botezuri ori pentru luna de miere a proaspeților căsătoriți.

Vă lăsăm mai jos câteva imagini la care unii doar visează cu luxul în care se lăfăie Mihaela Rădulescu.

mihaela rădulescu
Imagini de pe Instagram cu luxul în care trăiește Mihaela Rădulescu. Colaj realizat de Fanatik.ro
ADVERTISEMENT