ADVERTISEMENT
Life

Mihaela Rădulescu și transformările fizice spectaculoase. Puțini își amintesc cum arăta vedeta acum 20 de ani – Foto și Video

Autor: Dan Suta | 08.09.2020 | 15:41
Mihaela Rădulescu și transformările fizice spectaculoase. Puțini își amintesc cum arăta vedeta acum 20 de ani - Foto și Video
Mihaela Rădulescu, de la Duminica în familie la Ferma vedetelor. Foto: Antena 1 și PRO TV

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea „Ferma: orășeni versus săteni”, este una din divele României care a știut să se reinventeze de fiecare dată când a intrat într-un con de umbră.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, de la Tele 7 ABC și Antena 1 la PRO TV

Retrasă o bună perioadă din lumina reflectoarelor, revenită în atenția în urmă cu câțiva ani ca jurată la „Românii au talent”, iar acum cârmuiește reality-show-ul fenomen de la PRO TV, Mihaela Rădulescu Schwarzenberg nu a arătat mereu așa cum o știm azi.

Ba dimpotrivă, la începuturi părea mult mai îmbătrânită, iar mulți răutăcioși spuneau că era rățușca cea urâtă a presei, însă vedeta nu a ținut morțiș să arate bine, ci să demonstreze că primul lucru care contează mai ales în televiziune este carisma, iar carisma nu este întotdeauna compatibilă cu frumusețea.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, trecerea anilor a început să se facă simțită și în cazul vedetei de la PRO TV, fapt pentru care a recurs la nenumărate intervenții estetice, iar astăzi arată ca o tânără de 20 și ceva de ani, deși în buletin scrie, greu de crezut, 51!

„Duminica în familie” – emisiunea-etalon din CV-ul prezentatoarei

Vedeta a lucrat la mai multe posturi de televiziune, printre care enumerăm Tele 7 ABC, Antena 1 și B1 TV, cel care a făcut-o cu adevărat celebră fiind Antena 1, unde a rupt audiențele în fiecare weekend cu emisiunea „Duminica în familie”.

ADVERTISEMENT

Mihaela a devenit datorită sincerității și a felului unic în care a învățat să facă televiziune de la maestrul Lazarov, una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv, existând un permanent duel de imagine ba cu Andreea Marin, ba cu Andreea Esca, cele care s-au lansat deodată cu ea în aceeași perioadă.

Vă prezentăm mai jos un colaj de fotografii cu Mihaela Rădulescu de acum 20 de ani, o evoluți în fotografii a aspectului ei fizic în diferite perioade ale vieții sale, iar cariera sa pare să nu apună, ba chiar e din ce în ce mai prezentă pe micile ecrane, lucru care nu poate decât să ne bucure.

ADVERTISEMENT
mihaela rădulescu
Fotografie editată de Fanatik.ro. Sursa originală: 7iași.ro
mihaela rădulescu
Mihaela Rădulescu, o prezență frecventă în studiourile Antenei 1 din 1999. Foto: Marius Tucă Arhivă/ Editare: Fanatik.ro
mihaela rădulescu
Foto: capturi Antena 1/ Editare: Fanatik.ro
mihaela rădulescu
Mihaela a durat puțin ca membră a juriului la Românii au Talent. Foto: PRO TV
prezentatoarea tv
În prezent, una din vedetele principale de la PRO TV. Foto: PRO TV PLUS
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!