Life

Mihaela Rădulescu, transformare uluitoare. Prezentatoarea de la Ferma a scăpat de un număr uriaș de kilograme

25.10.2020 | 16:13
Mihaela Radulescu transformare uluitoare Prezentatoarea de la Ferma a scapat de un numar urias de kilograme
Prezentatoarea de la Fermă a avut o problemă în trecut cu kilogramele în plus
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu era total de nerecunoscut în trecut, atunci când a avut o problemă cu kilogramele în plus. Deși în prezent face furori la vârsta de 50 de ani prin modul în care arată, pe atunci ajunsese să se confrunte cu această situație.

Mai exact, vedeta celor de la PRO TV a slăbit aproape miraculos după ce a devenit mamă și l-a adus pe lume pe fiul ei și al fostului său soț. Sarcina cu Ayan din urmă cu mai bine de un deceniu a reușit să îi modifice proporțiile corporale pe care le considera ideale până în cel moment.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Ferma. Orășeni vs. Săteni s-a schimbat foarte mult din punct de vedere fizic, de când a devenit mamă și până în prezent. Mai mult, este cunoscut că aceasta susținea că s-a îngrășat peste cât s-ar fi așteptat, dar și că făcea mărturii uluitoare despre silueta ei, de la acea vreme.

Mihaela Rădulescu, total transformată în trecut, când era însărcinată. De câte kilograme în plus a scăpat

În urmă cu aproape 15 ani, Mihaela Rădulescu era total de nerecunoscut și a fost necesar să urmeze și sfaturile unui specialist în nutriție, pentru a se putea tonifia.

ADVERTISEMENT

O mare iubitoare a unui stil de viață echilibrat, dar și a sportului, bruneta a avut o problemă din pricina kilogramelor acumulate pe timpul sarcinii sale cu Ayan. Prezentatoarea de la Fermă a devenit mamă pe data de 1 august 2004, când s-a născut fiul ei.

”Ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a… frigiderului, a aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti”, susținea Mihaela Rădulescu, despre acea perioadă, potrivit celor de la viva.ro.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul lunilor cât a fost gravidă, aceasta a luat în greutate 32 de kilograme. Mărturisise chiar că în cazul ei acul de la cântar ajunsese să arate spre 80 de kilograme. Este o greutate pe care și Oana Roman susținea în urmă cu ceva timp că o are, înainte să se tonifeze atât de spectaculos în ultima perioadă.

Mihaela Rădulescu, transformare uluitoare. Prezentatoarea de la Fermă a scăpat de un număr uriaș de kilograme
Mihaela Rădulescu a acumulat peste 30 de kilograme în timpul sarcinii sale cu Ayan

”După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului (care, la mine, a durat sase luni), am realizat că… eram nu numai o mamă fericită, ci şi o… grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă (gimnastică) şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive.

ADVERTISEMENT

Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun… balenă eşuată”, a mai mărturisit prezentatoarea, despre problema ei.

ADVERTISEMENT