Life

Mihaela Tatu, dezvăluiri despre unica sa fiică. Ce meserie frumoasă are Ioana

10.03.2021 | 14:07
Mihaela Tatu dezvaluiri despre unica sa fiica Ce meserie frumoasa are Ioana
Mihaela Tatu, dezvăluiri despre unica sa fiică. Ce meserie frumoasă are Ioana. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri remarcabile despre unica sa fiică, Ioana. Fosta prezentatoare TV este foarte apropiată de copilul ei, deși locuiesc la o distanță considerabilă una față de cealaltă. 

Vedeta a oferit detalii neștiute despre fiica sa, precizând că aceasta are o meserie foarte frumoasă. Mai exact, Ioana este designer de interior, este la a treia facultate, iar în momentul de față a descoperit cât de mult îi place matematica.

ADVERTISEMENT

Ioana are 36 de ani și trăiește la Berlin o viață după bunul plac, având o relație foarte specială cu mama sa, Mihaela Tatu. Cele două se alintă mereu, fosta moderatoare de la „De 3X femeie” fiind numită adesea de fiica sa „pisi”, ”mumă” sau ”coțofană”.

Mihaela Tatu, sinceră în privința fiicei sale. Cu ce se ocupă Ioana

„Ea a fost designer interior și a descoperit matematica în această poveste și acum studiază informatica”, a declarat Mihaela Tatu într-un interviu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost întrebată dacă este pregătită să devină bunică, mărturisind că este interesată mai mult de fericirea fiicei sale și de ceea ce-și dorește aceasta. În plus, fosta gazdă de la „Viața bate filmul” (PRO TV) a mai dezvăluit că nu este pe aceeași lungime de undă cu Ioana, care este adesea temătoare.

„Ceea ce-mi doresc eu nu este obligatoriu să-și dorească și ea deocamdată. Pentru mine este importantă fericirea fiecărui om cu care mă întâlnesc, mai ales a copilului meu. Eu mă avânt, ea este puțin mai temătoare, are momentele ei de îndoială”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la ajutorul fiicei sale, mai ales după ce a renunțat a televiziune. Frumoasa blondină a trăit mai bine de 3 luni pe banii Ioanei pentru că nu găsea niciun loc de muncă disponibil, deși tot căuta.

„Trei luni de zile m-am dat cu capul de pereți pentru că schimbarea unei paradigme în viața ta, a unei profesii, nu e de ici, de colo. Sunt oameni cărora le este teamă să facă o schimbare la 20, 25, 30, 35, 40 de ani. Dar eu, la aproape 50? Știi ce greu mi-a fost?

ADVERTISEMENT

Am încercat să-mi găsesc de lucru la stăpân, cum se zice, însă unii au spus «păi cum să o angajăm pe Tatu, că asta a fost acolo, e prea bine pregătită profesional pentru ce avem să-i dăm noi de făcut». Ei n-aveau de unde să știe că eu voiam doar un loc de muncă.

Apoi, alții mi-au spus: «O să vină Tatu și o să ne ceară o leafăăă, vai de capul nostru». Eu voiam doar să lucrez. Trei luni de zile m-a ținut fiică-mea”, a mărturisit Mihaela Tatu, potrivit prahovaeconomica.eu.

ADVERTISEMENT
Tags: