Life

Mihaela Tatu, dialog savuros cu chefii de la MasterChef: Restul e plăcere: „Pe tine nu te cunosc, dar am să te gust!”

Mihaela Tatu își va face apariția în emisiunea MasterChef: Restul e plăcere. Aceasta va avea un dialog savuros cu cei trei chefi, mai ales cu singurul dintre ei pe care nu îl cunoaște.
06.05.2022 | 13:58
Mihaela Tatu dialog savuros cu chefii de la  MasterChef Restul e placere Pe tine nu te cunosc dar am sa te gust
Mihaela Tatu, apariție surpriză la Master Chef. Foto: Masterchef
ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu își va face apariția în emisiunea MasterChef: Restul e plăcere. Aceasta are rolul de invitat special care trebuie nu numai să le dea provocarea celor trei bucătari, dar și să le deguste preparatele.

Mihaela Tatu, apariție surpriză la Master Chef

După ce va gusta din fiecare preparat, Mihaela Tatu are sarcina de a alege cel mai bun fel de mâncare dintre cele gătite de chef Foa, chef Hadad și chef Radu.

ADVERTISEMENT

Șefa Hadad și chef Foa o cunosc pe Mihaela Tatu de mult timp, astfel că s-au bucurat foarte mult la venirea în emisiune a acesteia. Totuși, un dialog special va avea vedeta cu Radu, singurul dintre cei trei șefi care nu o cunoaște personal.

„Pe tine nu te cunosc, dar am să te gust!”, îi spune Mihaela Tatu lui chef Radu Dumitrescu.

De asemenea, chef Foa va încerca să o convingă pe Mihaela Tatu că el gătește cel mai bine și că va avea cel mai bun preparat dintre cei trei șefi.

ADVERTISEMENT

Chef Hadad, tocmai din această cauză, îi va spune că ar fi trebuit să fie vrăjitor pentru felul în care manevrează cuvintele și încearcă să o cucerească pe invitata specială.

 „Foa dacă nu ar fi fost bucătar, ar fi trebuit să fie vrăjitor. N-am văzut așa ceva!”, va spune Hadad.

ADVERTISEMENT

Ce provocare vor avea chefii în ediția de sâmbătă

Chef Foa, pentru că a câștigat avantajul din emisiunea de săptămâna trecută, are posibilitatea de a îl obliga pe unul dintre ceilalți șefi să nu mai guste mâncarea pe care o gătește.

„E complicat să nu poți să guști. Sunt multe gusturi, trebuie să știi cum să reglezi, cum să dai aromă.

ADVERTISEMENT

Mâncarea este un balans între dulce, sărat, picant… ceea ce e foarte greu mai ales în cazul meu, când nu gust”, va spune cheful care trebuie să respecte această regulă.

De asemenea, șefii vor avea și provocările de pe panou. Va avea loc un moment special în cadrul emisiunii MasterChef deoarece chef Joseph Hadad va cânta imnul României în fața Mihaelei Tatu.

ADVERTISEMENT