Life

Mihaela Tatu nu are timp să-și caute jumătatea. “Dacă intră cineva în viața mea, e bine primit”

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute vedete. A scris istorie în televiziune, dar în viața personală nu a fost deloc norocoasă. Este singură la 58 de ani.
06.12.2021 | 15:45
Mihaela Tatu nu are timp sasi caute jumatatea Daca intra cineva in viata mea e bine primit
ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu a realizat ani de-a rândul una dintre cel mai de succes emisiuni. De 3 x femeie la Acasă Tv.

Cariera i-a ocupat aproape tot timpul, așa că nu a avut timp să-și refacă viața după ce a trecut printr-un divorț.

ADVERTISEMENT

La 58 de ani, Mihaela Tatu este singură, dar este pregătită pentru o nouă relație.

Mihaela Tatu nu are timp să-și caute jumătatea. “Dacă intră cineva în viața mea, e bine primit”

Mihaela Tatu a devenit cunoscută după ce a realizat o emisiune extrem de îndrăgită, De 3 x femeie. Deși nu a mai apărut de o mulțime de ani, aceasta continuă să fie asociată cu producția de succes. Ani de-a rândul, oamenii o opreau pe stradă și îi mulțumeau pentru sfaturile pe care le dădea în emisiune.

A renunțat la proiectele din televiziune după ce a descoperit că are un fibrom uterin. A decis să se concentreze mai mult asupra vieții personale. Apoi, s-a implicat în tot felul de activități. Este trainer de dicție, arta livrării discursului și dezvoltare personală.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost măritată 16 ani, dar a divorțat, și la doar 58 de ani este singură.

“Este mai greu. Pe de altă parte, îți vorbesc din perspectiva mea, strict a mea, ce fac altele e problema lor. Pentru că am văzut femei speriate pentru că sunt singure, am văzut femei care au mulțumit cerului că sunt singure, eu îți vorbesc din perspectiva mea și punctul meu de vedere.

Sunt atât de ocupată… sfera mea profesională este între femei și copii. Unde Dumnezeu să mai găsești pe cineva în acest moment, și social…”, a spus Mihaela Tatu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv. 

ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu și-ar dori ca în viitor să găsească un bărbat potrivit.

“Nu m-am preocupat. Îți spun cu mâna pe inimă… asta e. Dacă vin, vin, dacă nu vin, nu vin. Nu m-am preocupat, pentru că am treabă de făcut. Vorbesc foarte serios. Dacă va intra cineva în viața mea, e bine primit.

Mai zic unii că vin bărbați și eu îi intimidez. Nu are ce să caute în fața mea ăla pe care îl intimidez. La urma urmei sunt doar o femeie care a învățat să se descurce singură, care își vede de treabă”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu nu exclude o revenire în televiziune. Aceasta a dezvăluit că deocamdată nu i s-a prezentat niciun proiect care să o intereseze.

ADVERTISEMENT