Life

Mihaela Tatu s-a lansat în muzică. Melodia care răsună acum în casele oamenilor

27.12.2020 | 18:39
Mihaela Tatu sa lansat in muzica Melodia care rasuna acum in casele oamenilor
Cum arată acum Mihaela Tatu. Fosta prezentatoarea de la Acasă TV e la fel de frumoasă ca-n tinerețe. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu, fosta prezentatoare de televiziune, s-a lansat în muzică și a cântat o melodie de Crăciun, spre bucuria fanilor. Vedeta a interpretat un colind alături de Cristian Faur, care a apărut în urmă cu câteva zile. 

Mihaela Tatu a avut parte de numeroase probleme de-a lungul vieții, iar în urmă cu nouă ani a hotărât să se retragă din televiziune, după ce a suferit o intervenție chirurgicală dificilă.

ADVERTISEMENT

În prezent, fosta moderatoare TV este trainer de public speaking, carieră de care este foarte mulțumită. Se pare că Mihaela Tatu a urmat și calea muzicii, după ce a interpretat un colind alături de un alt cântăreț.

Mihaela Tatu s-a lansat în muzică. Melodia care răsună acum în casele oamenilor

Cunoscută datorită celebrei emisiuni „ De 3 x femeie” de pe Acasă TV, Mihaela Tatu a adus zâmbetul pe buzele a milioane de femei la începutul anilor 2000.

ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu a dispărut de pe micile ecrane în anul 2011, când a hotărât să renunțe la televiziune, iar acum este implicată în diverse proiecte. În ajunul Crăciunului, fosta vedetă TV a lansat o melodie alături de Cristian Faur cu ocazia sărbătorilor, demonstrând că are calități vocale foarte bune.

Colindul se numește „Leru-i Doamne Ler”, iar videoclipul prezintă un adevărat peisaj de poveste. Cu un machiaj potrivit și o ținută asortată cu bradul de Crăciun, Mihaela Tatu este neschimbată și arată la fel de bine la cei 57 de ani pe care îi are.

ADVERTISEMENT

 

Ce spune Mihaela Tatu despre revenirea în televiziune

În prezent, fosta prezentatoare predă lecții de public speaking și a declarat recent că este foarte încântată de acest job, care reprezintă o mare schimbare în viața sa.

A renunțat la lumea televiziunii după ce a fost operată de fibrom uterin, intervenție care i-a schimbat percepția asupra vieții. După această operație, Mihaela Tatu s-a confruntat și cu alte afecțiuni, printre care și depresia.

ADVERTISEMENT

Recent, Mihaela Tatu a declarat pentru FANATIK nu ar refuza o nouă propunere de a reveni pe micile ecrane, doar că nu s-a regăsit în formatele care i-au fost propuse:

„Nu am renunțat. Pur și simplu nu m-am mai regăsit în formatele care mi s-au propus. Eu nu am stat pe loc. Am crescut. Am mers înainte, însă într-un sens diferit față de drumul programelor din tv. Cu cât majoritatea au devenit mai subțiri, mai superficiale, cu atât ființă mea s-a dus mai profund în căutarea valorilor etice și morale. Aici n-am mai rezonat. Asta nu înseamnă că mă uit doar la documentare. Dimpotrivă.

Mă topesc după divertismentul de calitate. Și nu exclud o viitoare colaborare cu vreun post tv care ar avea un format în care să mă simt bine și utilă și care să ne creeze o stare telespectatorilor și mie deopotrivă, care, bineînțeles, să facă și audiență și să se vândă bine, că să fie mulțumiți și proprietarii televiziunilor. Apoi, când simt că mă ajung din urma amintiri și mă mai apucă nostalgii, răspund invitațiilor unor colegi ai mei din media și-mi mai ostoiesc dorul de adrenalină directului.”, a declarat fosta moderatoare a emisiunii „De 3 x femeie”.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american
Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română