Life

Mihaela Tatu, în formă maximă la 58 de ani. Imagini cu fosta prezentatoare, la plajă, în Maldive

Mihaela Tatu (58 de ani) pare că a întinerit de când a slăbit, dovadă că fosta prezentatoare de televiziune s-a afișat în toată splendoarea în costum de baie.
13.01.2022 | 11:32
Mihaela Tatu in forma maxima la 58 de ani Imagini cu fosta prezentatoare la plaja in Maldive
Mihaela Tatu, în costum de baie. Cum s-a afișat în vacanță din Maldive. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare a emisiunii „De 3 x femeie” este în formă maximă la vârsta de 58 de ani. Vedeta, care s-a retras din lumea mondenă de ani buni, a postat imagini din vacanța în Maldive.

Blondina este foarte discretă cu viața personală, motiv pentru care nu postează foarte des fotografii cu ea în ipostaze provocatoare, în costum de baie fiind extrem de rare.

ADVERTISEMENT

Una dintre puținele imagini în care Mihaela Tatu apare la plajă o arată pe vedetă foarte încrezătoare și stăpână pe sine, mai ales de când a slăbit.

Mihaela Tatu, în costum de baie. Cum s-a afișat în vacanță din Maldive

Fosta prezentatoare TV apare în timp ce stă pe șezlong, cu o carte în mână, fără să se ferească că apare în costum de baie la vârsta de 58 de ani. Imaginea a fost apreciată în număr foarte mare.

ADVERTISEMENT

„Eu îmi doresc să trăiesc, oricât aş trăi să fiu sănătoasă. De la ora 7, până la 9 dimineaţa fac sport, apoi eu ţin şi dietă şi apoi masaj de 2-3 ori pe săptămână.

Am slăbit 23 de kilograme. Mai vreau 6 kilograme. Mă trezesc şi mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă trezesc.

ADVERTISEMENT

Mă trezesc dimineaţa şi pun zâmbetul pe buze. Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în sac. Mi-e drag de mine”, spunea Mihaela Tatu în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihaela Tatu (@mihaela_tatu1)

Mihaela Tatu, schimbată radical după plecarea din televiziune

Vedeta fascinează prin felul ei vesel și optimist, dar și prin gândirea pozitivă și energia bună pe care o transmite. Blondina este recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le primește de la viață.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea TV se trezește în fiecare zi având în preajmă oameni minunați, bucurându-se că are posibilitatea să călătorească, să dăruiască și să zâmbească.

În plus, Mihaela Tatu se simte o persoană norocoasă și se bucură din plin de firesc și naturalețe. Totodată, este binedispusă de când deschide ochii dimineața.

„Râd mult, înot, citesc, învăţ constant şi, din timp în timp, îmi iau câte o zi-două ca să fac doar ce-mi place şi ce vreau sau pur şi simplu să fiu leneşă. Ce mă binedispune? Fiecare dimineaţă”, mai adăuga vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: