Life

Mihai Albu a reacționat după ce a aflat că Iulia Albu pleacă în America Express cu iubitul. Are o singură dorință: „Dacă fiica mea rămâne singură…”

Mihai Albul a făcut dezvăluiri după ce s-a aflat că Iulia Albu și actualul iubit participa la următorul sezon al show-ului America Express.
17.05.2023 | 09:36
Mihai Albu a reactionat dupa ce a aflat ca Iulia Albu pleaca in America Express cu iubitul Are o singura dorinta Daca fiica mea ramane singura
Mihai Albu știa de participarea fostei soții la America Express. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu și iubitul participă la America Express, iar fostul soț, Mihai Albu, a reacționat. Designerul de pantofi a dezvăluit că, pentru el, informația nu este una nouă. De fapt, are o singură dorință.

Iulia Albu participă la America Express, iar Mihai Albu știa

După cum au confirmat și producătorii, America Express continuă și în curând va apărea un nou sezon. Dar pregătirile încep din timp, iar castingurile pentru alegerea celor nouă echipe sunt în plină desfășurare.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu au fost anunțate oficial, până acum se știe că din show vor face parte Roxana Ciuhulescu și soțul său, dar și Alexia Eram și Aris. Iar de curând, TV Mania a mai dezvăluit încă o echipă. Se pare că Iulia Albu și Mike, iubitul său, vor merge la America Express 2024.

Formatul nu îi este deloc străin vedetei. Ea a avut o scurtă apariție în 2021, când și-a făcut apariția pe Drumul Împăraților cu găina, dar și cu un bagaj foarte greu. Vedeta s-a alăturat echipei formate de Eliza și Cosmin Natanticu.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Iulia Albu a declarat la XTra Night Show că s-a distrat, deși participarea sa a fost scurtă și că i-ar plăcea să repete experiența. „Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile.

Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”, spunea Iulia Albu la momentul respectiv

ADVERTISEMENT

Mihai Albu: „Am speranța”

După ce s-a aflat de faptul că Iulia Albu participă la America Express 2024, Mihai Albu a făcut primele declarații. Fostul soț al vedetei a mărturisit că, pentru el, informația nu este deloc una nouă și că știa de ceva timp.

Designerul de încălțăminte a susținut că nu știe detalii de culise: când vor începe filmările sau când va fi difuzat proiectul. În schimb, speră ca avea ocazia să petreacă mai mult timp cu fiica lor Mikaela. După divorțul cu scântei, fetița a rămas să locuiască cu mama sa.

ADVERTISEMENT

„Am aflat de ceva vreme că Iulia va participa la acest concurs, dar nu știu prea multe despre proiectul tv. Nu știu nici perioada în care se va filma. Dar, cu siguranță, dacă fiica mea va rămâne singură, am speranța că va veni la mine, cât timp Iulia va fi plecată”, a declarat Mihai Albu pentru playtech.ro. 

ADVERTISEMENT