Life

Mihai Albu, dezvăluiri exclusive despre petrecerea de 12 ani a fiicei sale! Ce a făcut pentru Mikaela

Designerul Mihai Albu a vorbit, pentru FANATIK, despre petrecerea pe care i-a pregătit-o fiicei sale, Mikaela, puștoaica lui și a Iuliei Albu împlinind 12 ani.
07.10.2021 | 18:24
Mihai Albu dezvaluiri exclusive despre petrecerea de 12 ani a fiicei sale Ce a facut pentru Mikaela
Mihai Albu a dezvaluit cum s-a distrat fiica lui si a Iuliei Albu, Mikaela, la petrecerea pe care a organizat-o cu ocazia implinirii celor 12 ani ai acesteia Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Albu a avut grijă ca weekend-ul trecut să fie unul de neuitat pentru fiica lui și a Iuliei Albu, Mikaela, cu atât mai mult cu cât micuța a împlinit 12 ani pe 1 octombrie.

Ce a făcut Mihai Albu pentru fiica lui, Mikaela

Mihai Albu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce i-a pregătit fiicei sale, Mikaela, cu ocazia zilei de naștere, moment pe care, așa cum a recunoscut, l-a așteptat cu înfrigurare.

ADVERTISEMENT

”Ziua ei a fost pe 1 octombrie. Am sărbătorit-o… Nu pot să dau prea multe detalii, nu vreau să îmi sui fosta soție, din nou, în cap. Mikaela a făcut 12 ani pe 1 octombrie și a avut o petrecere, i-am organizat o petrecere, mai ales că a fost la mine în acest weekend”, a spus Mihai Albu pentru FANATIK.

Mai mult, ne-a spus el, a avut grijă ca, la petrecere, Mikaela să nu ducă lipsă de nimic și să aibă parte de amintiri de neuitat. ”A avut invitați prietene, prieteni și colegi, a fost o zi mai deosebită… Dar despre cadou vă pot spune că a fost ce și-a dorit ea, a primit multe cadouri de la copii și s-au simțit bine”, a mai precizat Mihai Albu.

ADVERTISEMENT

Mikaela, petrecere la terasă, cu tiroliană

Fiica ui Mihai și a Iuliei Albu a fost, cu adevărat, răsfățată de tatăl ei, designerul având grijă să o surprindă inclusive cu alegerea locației pentru petrecere, chiar dacă asta a însemnat că au fost nevoiți să respecte anumite reguli impuse de pandemia de coronavirus.

”A fost o distracție mai pe restricții, cu măști, nu foarte mulți copii, dar într-o locație superbă. Petrecerea a fost la terasă, nu în interior, ci afară, cu loc de joacă, cu tiroliană. S-au distrat, au alergat pe pajiște, au făcut tot ce au putut”, a spus, pentru FANATIK, Mihai Albu.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru Mikaela, puștoaica familie Albu nu a prea putut să se laude cu petrecerea de vis pe care tatăl ei i-a oferit-o. Nu de altceva, dar, de curând, Mikaela a rămas fără contul ei de Instagram, fără prea multe explicații, iar acum se chinuiește să îl recupereze.

Mikaela Albu și-a schimbat look-ul

Mikaela, fiica lui Mihai și Iulia Albu, a decis să își schimbe look-ul și a apelat la o tunsoare care îi pune și mai mult în evidență frumusețea pe care a moștenit-o de la mama sa.

ADVERTISEMENT

Doar că, rămasă fără Instagram, Mikaela și-a prezentat noul look pe conturile de socializare ale mamei sale, stilul prezentat de puștoaica de 12 ani fiind apreciat de sute de oameni.

Mikaela învață la o școală de stat, Iulia Albu consider privatul o fiță inutilă

Iulia Albu a povestit, cu ceva timp în urmă, pentru revista Viva, că a decis să își înscrie fata, pe Mikaela, la o școală de stat în detrimental unei instituții private. Mai mult, explica criticul de modă, a luat decizia cu pricina pentru că a considerat că o școală privată nu ar fi una la care fiica ei să învețe mai mult sau mai bine, ci ar fi doar o dovadă de snobism.

”Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui. Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob, modestia mă caracterizează”, spunea Iulia Albu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: