Life

Mihai Albu, dezvăluiri sincere despre trecut. Cum reușea să câștige bani în studenție

03.03.2021 | 18:32
Mihai Albu dezvaluiri sincere despre trecut Cum reusea sa castige bani in studentie
ADVERTISEMENT

Mihai Albu a făcut dezvăluiri sincere despre trecut și despre cum reușea să câștige bani în perioada în care era student. Celebrul designer de pantofi a dat cărțile pe față și a spus câți bani încasa când nu era cunoscut. 

Vedeta a studiat la facultatea de Arhitectură, reușind încă de pe atunci să dezvolte mici afaceri. Creatorul realiza felicitări, care mergeau de minune în perioada Mărțișorului, dar avea și alte businessuri de pe urma cărora avea bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Iuliei Albu picta tot felul de tablouri sau făcea lucrări din lemn pe care le vindea atât colegilor de la facultate, cât și profesorilor săi. Mihai Albu solicita prețuri între 10 și 30 de lei, iar când trăgea linie având o sumă destul de mare.

Mihai Albu, adevărul despre banii câștigați în studenție. Ce vindea atunci

„Ca student la Arhitectură, fiind o facultate destul de pretențioasă și foarte scumpă, trebuiau o groază de rechizite, de cărți, de instrumente de desen. Cum nu aveam posibilitatea de acasă, trebuia să mă descurc.

ADVERTISEMENT

Era un prilej de 1 Martie și, bineînțeles, de Crăciun mai era un prilej când făceam felicitări pe care le vindeam în aceleași locuri, dar mărțișorul era foarte important. 

Executam mici tablouri sub lupă, executam în vârf de pensulă, erau niște tablouri în miniatură pe care le făceam pe o bucățică de lemn, le găuream și le prindeam acel șnur celebru de mărțișor. 

ADVERTISEMENT

Făceam niște anouri, le lucram din rășină epoxidică și făceam același aranjament cu vas cu flori, în care vasul era, de fapt o cochilie de melcișor sau o scoică și îmi presam de vara, presam floricelele cât mai mici pe care le aranjam în acel anou”, a spus Mihai Albu, scrie spynews.ro.

Creatorul de încălțăminte nu era singurul student care își vindea propriile creații în fața Arhitecturii, însă în scurt timp a reușit să strângă foarte mulți bani. Vedeta făcea mii de euro într-o singură zi, bani pe care îi cheltuia pe parcursul unui an întreg.

ADVERTISEMENT

Eram o sută de studenți care ne vindeam creațiile în fața Arhitecturii. Veneau foarte mulți intelectuali, profesori, doctori și cei care apreciau lucrul manual. Mă pregăteam cu un an înainte cu acele flori pe care le presam.

La mare adunam cochilii de melcișori și diverse scoici și cu 2-3 săptămâni înainte de 1 Martie începeam lucrul. Făceam sute, mii de euro într-o noapte. Prețurile erau între 10 și 30 de lei. Vindeam o mie și la 10 lei. Erau 10.000 de lei, adică puteai să cumperi o mașină.

Și banii ăia îmi ajungeau tot anul. Cumpăram tot ce aveam nevoie, îmi asiguram vacanța de vară, mers la mare, mers la munte, mers 1 mai, schiuri, tot”, a completat Mihai Albu, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT