Life

Mihai Albu, în doliu. Designerului i-a murit fratele: ”Sunt atât de marcat de pierderea lui”

Mihai Albu este din nou în doliu la cinci luni de la moartea mamei. Celebrul designer și-a pierdut și fratele. Este foarte marcat de moartea lui.
05.02.2024 | 15:49
Mihai Albu in doliu Designerului ia murit fratele Sunt atat de marcat de pierderea lui
Din ce cauză a decedat fratele designerului. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Albu este copleșit de durere. Faimosul designer de încălțăminte se află în doliu, după ce acum câteva zile i-a murit fratele. În urmă cu cinci luni, Mihai Albu își lua adio și de la cea care i-a dat naștere, mama sa.

Din ce cauză a murit fratele lui Mihai Albu, Alexe Lecinius

Alexe Lecinius se numea fratele creatorului de modă. I se mai spunea Cinel. Într-o postare pe facebook, din 3 februarie, Mihai Albu își exprima șocul față de moartea celui de care îl leagă o mulțime de amintiri frumoase.

ADVERTISEMENT

Mihai Albu (61 ani) a mai precizat că abia și-a găsit cuvintele pentru a da vestea despre Alexe Lecinius. Nu se aștepta ca fratele său să plece în aceste momente, când încă este afectat profund și de pierderea mamei.

”Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima tristețea și suferința provocate de neașteptata trecere în neființă a bunului meu frate Lecinius. Dumnezeu sa îl odihneasca în pace!”, scria designerul pe facebook.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Mihai Albu a murit din cauza unui infarct

Alexe Lecinius era cu 10 ani mai în vârstă decât Mihai Albu, adică avea 71 de ani. Locuia de o bună perioadă peste Ocean, în Canada, aici unde și-a întemeiat și o familie. Cauza din care a murit a fost un infarct.

Jumătate de oră au încercat medicii să-l readucă la viață pe Alexe Lecinius, prin manevre de resuscitare, însă fără folos. Astfel, i s-a constatat decesul. Mihai Albu își admira mult fratele. ”A fost exemplul meu de perseverență și de implicare, un om corect și muncitor”, a spus designerul pentru Click!

ADVERTISEMENT

”Albu Alexe Lecinius, îi spuneam Cinel, 71 ani, inginer electronist și cibernetician (absolvent a două  facultăți), emigrat de 31 ani în Vancouver/Canada cu familia, cu doi copii.  Un frate extrem de bun, grijuliu și implicat (mai ales că tatăl nostru a murit când eu aveam 16 ani și el 26). L-a marcat și pe el trecerea în neființă a mamei noastre, acum 5 luni. 

A făcut infarct și nu s-a mai putut face nimic, chiar dacă s-a încercat resuscitarea timp de 30 de minute. A fost exemplul meu de perseverență și de implicare, un om corect și muncitor”, a declarat Mihai Albu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă se aflau la mare depărtare, Mihai Albu reușea să păstreze legătura cu fratele lui. Cel puțin o dată pe săptămână se vedeau video și își mai dădeau de veste. Acum nu mai are cum să facă asta și deja simte dorul de Alexe Leciunius.

”Deși a revenit în țară destul de rar, vorbeam cel puțin o dată pe săptămână pe video call în toți acești 31 ani. Are doi copii, mari acum, căsătoriți și cu copii la rândul lor (…) Sunt atât de marcat de pierderea fratelui, îmi este dor de el…Ușu cum îi ziceam eu (Lecinius/Cinel/Cinelușu/Ușu). Dumnezeu să-l odihnească!”, a mai transmis designerul.

ADVERTISEMENT
Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de...
Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de grație » Detaliul despre Quantum Nutrition dezvăluit recent
Gigi Becali vrea 9 milioane, dar primește doar un euro de la statul...
Gigi Becali vrea 9 milioane, dar primește doar un euro de la statul român!
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
"Era un băiat foarte bun". Alexandru a murit chiar de ziua lui, la doar câteva ore după ce a petrecut cu prietenii. Nimeni nu ştie cum a ajuns să se înece în Bega
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple....
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple. Ce ar trebui să faceți dacă se udă telefonul, de fapt?
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a format primul cuplu la Survivor 2024! Idila a ieșit la iveală în...
S-a format primul cuplu la Survivor 2024! Idila a ieșit la iveală în ultima ediție de pe Pro TV. Cum i-a furat Alex Delea inima
Schimbare radicală în supermarketuri. Vor dispărea benzile magnetice
Schimbare radicală în supermarketuri. Vor dispărea benzile magnetice
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât...
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei