Life

Mihai Albu, îndrăgostit la nouă ani de la divorțul de Iulia Albu. Ce spune despre căsătorie: „Încă stau cu mama”

Mihai Albu a făcut pentru prima dată dezvăluiri despre femeia care i-a cucerit inima. Cum a cunoscut-o pe cea pe care o alintă ”Ela”?
18.10.2022 | 18:05
Mihai Albu indragostit la noua ani de la divortul de Iulia Albu Ce spune despre casatorie Inca stau cu mama
Mihai Albu a vorbit despre noua iubită. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La aproximativ nouă ani de la divorțul de Iulia Albu, Mihai Albu și-a refăcut viața. E împreună cu noua lui iubită de câteva luni, dar nu exclude ideea unei căsătorii, dacă lucrurile vor evolua în direcția potrivită. Designerul de pantofi a oferit câteva detalii despre femeia care i-a cucerit inima.

Mihai Albu, detalii despre relația cu noua iubită. Cum s-au cunoscut și de ce nu s-au mutat împreună încă

Când vine vorba de viața personală, Mihai Albu preferă discreția. În urmă cu aproximativ nouă ani, a divorțat de Iulia Albu, iar de atunci, chiar dacă recunoaște că a mai avut diferite relații, niciuna nu s-a concretizat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, creatorul de modă a mărturisit că în contextul pandemiei din ultimii ani, își pierduse speranța că ar mai putea găsi pe cineva pe gustul său.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, prin intermediul unor prieteni comuni, a cunoscut-o cu actuala iubită, cu care recent s-a afișat în mediul online. 

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

A acceptat să vorbească despre legătura amoroasă în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro TV, dar a dezvăluit că nu poate spune decât lucrurile pe care le-a convenit cu partenera sa.

Astfel, Ela, așa cum o alintă Mihai Albu, căci designerul de pantofi a refuzat să-i spună public numele este de meserie medic chirurg, a mai fost căsătorită și are o fetiță în vârstă de șapte ani.

ADVERTISEMENT

„Este o persoană foarte discretă, nu este persoană publică, nu dorește să apară, iar eu sunt autorizat să spun foarte puține lucruri.

Eu vreau mai mult să-mi cânt dragostea și iubirea. Ne-am cunoscut prin prieteni comuni, ne-au făcut cunoștință și s-a înfiripat ceva încă de la început. Am continuat. Este o persoană foarte rafinată, foarte iubitoare, chiar ne înțelegem foarte bine. Suntem împreună de câteva luni”, a declarat Mihai Albu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mihai Albu despre o posibilă căsătorie: „I-am prezentat-o și mamei”

Cât despre o posibilă căsătorie, Mihai Albu nu exclude varianta să îmbrace din nou costumul de ginere și i-ar plăcea ca Ela să pășească spre altar în pantofi creați de el. Deocamdată, însă, locuiesc separat, fiecare la casa lui, mai ales că mama designerului s-a confruntat în ultimele luni cu probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Totodată, femeia a cunoscut-o pe potențiala sa noră și pe fiica acesteia, cu toate că iubita lui Mihai Albu nu a făcut cunoștință cu Mikaela, fiica lui și a Iuliei Albu, care a împlinit, de curând, 13 ani. 

„Eu încă stau cu mama. E devreme. Mă gândesc, este o relație serioasă. Are o fetiță de șapte ani pe care am cunoscut-o, i-am prezentat-o și mamei, a cunoscut-o și pe fetiță. E un drum frumos.

Am convenit ceva, ca să meargă lucrurile bine, ca să aibă un curs firesc, nu voi spune nimic despre ea, decât ce convenim împreună. Nu vreau să nărui, suntem la început, nu aș vrea să o copleșesc cu ceva declarații care să nu-i convină.

Se înțeleg foarte bine, chiar se plac. Mama este încântată că am intrat într-o relație serioasă cu cineva, zic eu, potrivit din toate punctele de vedere. Este o femeie de carieră, are o profesie foarte dificilă”, a dezvăluit Mihai Albu.

Totodată, partenera lui Mihai Albu l-a cucerit pe creatorul de modă și cu abilitățile sale de gospodină. Deignerul a spus că aceasta gătește foarte bine.

„Se pricepe. Nici nu credeam că mai există așa persoane, mai de casă, cu reguli, cu o minte extraordinar de bine direcționată”, a adăugat fostul soț al Iuliei Albu.

 

Tags:

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA