Life

Mihai Albu, mesaj neașteptat la adresa fostului milionar în euro, Irinel Columbeanu: ”Jos pălăria”

Mihai Albu, postare surprinzătoare pentru fostul om de afaceri, Irinel Columbeanu. Ce a putut să spună creatorul de pantofi.
20.02.2024 | 11:50
Mihai Albu mesaj neasteptat la adresa fostului milionar in euro Irinel Columbeanu Jos palaria
Mihai Albu, postare surprinzătoare pentru fostul om de afaceri, Irinel Columbeanu. Ce a putut să spună creatorul de pantofi . Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Albu, mesaj neașteptat la adresa fostului milionar în euro, Irinel Columbeanu. Cui i-a spus vedeta „jos pălăria”, dar și ce gest impresionant nu a fost trecut cu vederea de acesta în urmă cu puțină vreme.

Mihai Albu, postare surprinzătoare pentru fostul om de afaceri, Irinel Columbeanu. Ce a putut să spună creatorul de pantofi

Mihai Albu a publicat o postare surprinzătoare pentru fostul om de afaceri, Irinel Columbeanu, prin intermediul unui comentariu lăsat pe rețelele de socializare. Ce a putut să spună creatorul de pantofi despre fostul soț al Monicăi Gabor.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul designer nu a putut să treacă cu vederea prietenia pe care o are fostul milionar în euro cu un afacerist renumit. Este vorba de Sorin Mărcuș care l-a luat pe amicul său într-o vacanță de câteva zile la munte.

Sejurul celor doi amici a avut loc în Poiana Brașov, în urmă cu mai bine de o săptămână. Gestul a fost apreciat de foarte multă lume. Unul dintre oamenii care au aplaudat atitudinea bărbatului este creatorul de pantofi.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur tare, domnule Columbeanu! Jos pălăria pentru Sorin!”, este comentariul lăsat de Mihai Albu pe Facebook, în dreptul unei postări făcute de Sorin Mărcuș despre relația și vacanța cu Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu nu a fost uitat de prietenii vechi

Irinel Columbeanu nu a fost uitat de prietenii vechi, printre care se numără și Sorin Mărcuș. Omul de afaceri și fostul soț al Monicăi Gabor se știu de foarte multă vreme și au păstrat legătura chiar și după ce milionarul și-a pierdut averea.

ADVERTISEMENT

Irinel este foarte bine. Este prietenul meu din copilărie. L-am luam acum, la munte, de drag. Când am decis să mergem la munte, eram în Thailanda, așa că după ce m-am întors în țară am venit și l-am luat pe Irinel la munte.

Este fericit că suntem în Poiana Brașov chiar dacă astăzi ne întoarcem. A vorbit și cu Casian (patronul azilului unde stă – n.r) și i-a zis că este bine. Am făcut asta pentru sufletul lui pentru că el mi-a deschis ușa când eu eram mic și el era mare. 

ADVERTISEMENT

Ne leagă o prietenie foarte veche. Noi doi mergeam împreună la petreceri pe timpul lui Ceaușescu, am fost și la nunta lui și la zilele sale onomastice. Avem o prietenie veche care durează”, a declarat Sorin Mărcuș pentru click.ro.

ADVERTISEMENT