Life

Mihai Albu, pe șleau despre relația cu Iulia Albu: ”Simt că înnebunesc”

Relația dintre Mihai și Iulia Albu este, în continuare, extrem de tensionată, iar celebrul designer vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, pe șleau despre ce se petrece între ei.
26.05.2021 | 12:17
Mihai Albu pe sleau despre relatia cu Iulia Albu Simt ca innebunesc
Mihai Albu a vorbit despre relatia cu Iulia Albu Sursa foto: Facebook, Instagram, montaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Albu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre relația dintre el și Iulia Albu, la mijloc fiind și copilul celor doi, micuța Mikaela, în vârstă de 11 ani.

Mihai Albu, dur cu Iulia Albu

Mihai Albu ne-a destăinuit că, acum, relația dintre el și fosta lui soție, Iulia Albu este ca inexistentă, comunicarea fiind făcută, exclusiv, atunci când, conform legii, are dreptul să își viziteze fiica.

ADVERTISEMENT

”Vorbim doar când este vorba despre fiica noastră, când merg să o iau. Întotdeauna merg acolo alături de Autoritatea Tutelară și, când o duc înapoi, la fel”, explică Mihai Albu pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit celebrul designer, relația dintre ei este, încă, una cât se poate de tensionată, în ciuda tuturor eforturilor sale.

ADVERTISEMENT

”Sunt unele mame care nu vor să aibă de-a face cu tații copiilor, consideră că sunt, nu știu, altă familie, și evită să îi implice în viața copilului. Ea decide tot în legătură cu Mikaela, nu ne consultăm”, explică designerul Mihai Albu.

Mihai Albu nu are permisiunea să vorbească cu fetița în afara orelor de vizită

”Nu pot să vorbesc cu ea, atunci când este la fosta mea soție. Are telefon, dar are restricționate toate apelurile, dar așa a considerat mama ei că este bine să facă. Eu m-am gândit că, totuși, poate vrea să vorbească cu o prietenă, cu tatăl ei, dar nu i se permite”, spune Mihai Albu.

ADVERTISEMENT

Iar explicațiile, n-a spus Mihai Albu, sunt de cele mai multe ori, străvezii, Iulia Albu evitând, la modul vizibil, să îi permită să se apropie de fetița lor.

”Când sun, fosta soție îmi spune că fetița nu este în preajmă, că are teme de făcut, sau alte scuze. Uneori mă sună înapoi, dar de cele mai multe ori, nu o face”, a dezvăluit, pentru FANATIK, Mihai Albu.

ADVERTISEMENT

Mihai Albu își învață fetița să deseneze

Mihai Albu este, totuși, încântat că în ultimele luni are șansa să stea, o dată la două săptămâni, alături de fiica sa și a Iuliei Albu și recunoaște că e mulțumit că, acum, i se permite, conform înțelegerii de la divorț, să își vadă fiica.

”Acum lucrurile sunt respectate în proporție de 90%, înainte erau, să zic, 40%. Dar acum, patru zile pe lună, stau cu Mikaela, chiar dacă nu mi se permite să iau legătura cu ea în rest și, sincer, simt uneori că înnebunesc. Mi-ar plăcea să o văd mai des, să stau cu ea mai mult”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Mihai Albu.

În altă ordine de idei, recunoaște designerul, cea mai mare satisfacție a lui este că, atunci când își vede fetița, lucrurile se așază exact cum își putea dori.

”Ea se bucură când stăm împreună, vorbește cu mine. Activitățile noastre includ, așa cum e normal, joaca, plimbările prin parc, dar și lecțiile. Încerc să o învăț să și deseneze, mi-ar plăcea, ca să fiu sincer, să aibă acest talent, să îmi calce pe urme. Dacă se va descurca, e bine, m-ar bucura acest lucru”, ne-a mai mărturisit Mihai Albu.

Mihai Albu îi face deseori cadouri fetiței

De altfel, ultimul cadou pe care i l-a făcut fetiței a fost un laptop, cadou pe care Iulia Albu i-a permis și chiar l-a încurajat să îl facă, având în vedere situația cu privire la școala online generată de pandemie.

Mihai Albu
Mihai Albu a dezvaluit ca vrea sa se implice mai mult in educatia fetitei pe care o are cu Iulia Albu Sursa foto: Facebook

”Cum a învățat online, a primit de la școală o tabletă, dar nu foarte performantă, mai mică… Își dorea un laptop, fosta mea soție a spus că îl pot cumpăra, așa că i-am luat unul de ultimă generație. Normal, măa achit, conform legii, de toate celelate obligații cu privire la copil, nici nu ar putea fi altfel”, ne-a spus Mihai Albu.

Mihai Albu, sincer despre Iulia Albu

”Acum este ceva mai bine, chiar dacă nu e așa cum mi-aș dori. Aș vrea să mă implic mai mult, dar totuși, este mai bine față de perioada în care a trebuit să chem poliția și să deschid dosare penale împotriva fostei mele soții. Pot să spun că autoritățile statului m-au ajutat în această privință”, a spus Mihai Albu pentru FANATIK.

Mai mult, ne-a explicat designerul, schimbarea a venit după ce, luni la rândul, a mers alături de cei din Autoritatea Tutelară să își preia fetița.

”Nu știu dacă de frică, dacă asta a contat, dar fosta soție a decis să respecte condițiile divorțului, în mare. Sper că lucrurile se vor mai îmbunătăți pe viitor, mai ales că eu cred că interesul superior al copilului este să aibă în viața sa și o figură paternă implicată în ceea ce se întâmplă”, a mai spus Mihai Albu.

ADVERTISEMENT
Tags: