Life

Mihai Albu, un nou conflict cu fosta soție, după petrecerea fiicei lor. Ce i-a reproșat Iulia Albu: „Acuze fabricate”

Mihai Albu are un nou conflict cu fosta soție, după petrecerea fiicei lor. Iată ce i-a reproșat Iulia Albu.
11.10.2021 | 15:24
Mihai Albu un nou conflict cu fosta sotie dupa petrecerea fiicei lor Ce ia reprosat Iulia Albu Acuze fabricate
Mihai Albu, un nou conflict cu fosta soție, după petrecerea fiicei lor. Ce i-a reproșat Iulia Albu. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Albu a povestit ce s-a întâmplat după petrecerea organizată pentru fiica sa. Totul a fost organizat cu acordul fostei sale soții, Iulia Albu. Vedeta a venit cu noi acuzații la adresa tatălui fetiței ei.

Conflictul a fost generat de contextul în care a fost organizată petrecerea, și anume pandemia de coronavirus. O prietenă de-ale Mikaelei, dar și mama lui Mihai Albu (93 de ani), au fost testate pozitiv cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Mihai Albu, un nou conflict cu fosta soție, după petrecerea fiicei lor

La începutul acestei luni, Mihai Albu a organizat o petrecere pentru fiica lui și a Iuliei Albu, Mikaela, care a împlinit 12 ani. Bărbatul a ținut această petrecere cu acordul fostei sale soții.

Mai mulți copii au participat la petrecere, însă o prietenă de-ale Mikaelei a fost depistată cu COVID-19. De altfel, și mama lui Mihai Albu a fost testată pozitiv cu această boală.

ADVERTISEMENT

Au fost 15 copii la ziua de naștere organizată de ziua Mikaelei. Părinții acestora au venit doar ca să-i lase și să-i ia de la petrecere.

„Vineri, 1 octombrie, a fost ziua Mikaelei, a împlinit 12 ani. Sâmbătă, 2 octombrie, i-am organizat o petrecere în aer liber, la o terasă lipită de un loc de joacă, la care au fost invitați câțiva colegi și prieteni de-ai ei, în total cincisprezece copii. Accesul la eveniment s-a făcut doar pe baza unui test Covid și doar în prezența părinților tuturor copiilor.

ADVERTISEMENT

Niciun copil nu prezenta vreun simptom și toate testele au fost negative. Această petrecere a avut loc cu încuviințarea EX-traordinarei mame a Mikaelei cu condiția prezentării testelor negative de către toți părinții/copiii, părinții nu au avut acces la petrecere, ei doar predând copiii și luându-i după”, a scris Mihai Albu pe pagina de Facebook.

Toți copiii au fost testați după petrecere

Ulterior, și ceilalți copii s-au testat, inclusiv Mikaela, care a dormit în pat cu fata infectată la petrecerea de ziua ei. Mihai Albu susține că fetița respectivă nu ar fi fost infectată în momentul petrecerii.

ADVERTISEMENT

„La cinci zile după petrecere, una dintre fetițe a fost diagnosticată cu Covid. La aflarea acestei situații, toți copiii care au participat la petrecere au efectuat teste PCR (la șapte zile de la eveniment), toți având rezultate negative, inclusiv Mika, deci rezultă că acea fetiță nu era infectată la data petrecerii, probabil infectându-se ulterior, mai mult că sigur de la școala ei, ea nefiind colegă cu Mika.

Menționez faptul că fetița diagnosticată pe data de 6 octombrie cu Covid a dormit noaptea de 2 spre 3 cu Mika în pat la mine acasă. Dacă ar fi fost bolnavă, cu siguranță i-ar fi transmis virusul Mikaelei și probabil și mie (eu am testul PCR oficial că sunt negativ, Mika de asemenea)”, a continuat Mihai Albu.

De ce l-a acuzat Iulia Albu

În continuare, Mihai Albu a mai spus că fosta soție i-a acuzat pe părinții fetiței infectate că ar fi prezentat un test fals. Totodată, Iulia Albu l-a acuzat pe fostul ei partener de viață că a expus-o pe Mikaela „în mod iresponsabil”.

Criticul de modă a adus în discuție și faptul că mama lui Mihai Albu s-a infectat cu coronavirus. Designerul de pantofi a ținut să sublinieze faptul că femeia a fost diagnosticată în altă zi. Momentele infectărilor nici nu au legătură între ele, așa cum a punctat creatorul de pantofi.

Mihai Albu susține că acuzațiile aduse de fosta soție nu sunt adevărate. Mama lui de 93 de ani a avut o formă ușoară a bolii, fiind vaccinată.

„În acest moment distinsa EX-cepționala încerca să acuze fie părinții fetiței că ar fi prezentat un test fals, fie că eu aș fi expus-o într-un mod iresponsabil pe Mika.

De asemenea, încerca să lege faptul că mama mea în vârstă de 93 de ani (locuiește cu mine), diagnosticată pe data de 8 octombrie cu Covid, s-ar fi îmbolnăvit de la acea fetiță care a dormit cu Mika la noi.

Aceste acuze sunt fabricate și nu au niciun suport de adevăr, totul este pură speculație și momentele infectărilor nu se pot nicicum lega între ele. (…) Despre mama aflați că este vaccinată și are o formă extrem de ușoară de boală. Sănătate tuturor”, a mai scris fostul partener al Iuliei Albu.

Motivul pentru care Iulia și Mihai Albu au divorțat

Iulia Albu și Mihai Albu au divorțat în 2013. Criticul de modă a explicat, în urmă cu câteva luni, că unul dintre motivele despărțirii a fost incompatibilitatea.

Vedeta a mai spus, de asemenea, că aveau foarte puține interese comune. Iulia Albu și-a dat seama cu doi ani ănainte de divorț că lucrurile nu vor funcționa între ei.

Un alt motiv ar fi fost popularitatea Iuliei Albu. Faptul că a ajuns atât de cunoscută în lumea showbiz-ului l-ar fi deranjat pe Mihai Albu.

„Acum dacă încerc să dau un răspuns onest, ar fi faptul că am avut o problemă pe care o au 90% dintre cuplurile din România, bărbatul nu-și dorește o femeie de carieră.

Eu am lucrat tot timpul încă din timpul facultății, dar în momentul în care am început să cresc foarte rapid a fost o problemă”, spunea Iulia Albu în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT
Tags: