Sport

Mihai Bălașa a plecat de la Universitatea Craiova! A semnat cu o echipă care se bate la play-off. Exclusiv

Mihai Bălașa a plecat de la Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că fundașul a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe, echipă care încă speră la play-off după o primă parte dificilă a sezonului.
19.01.2022 | 10:55
Mihai Balasa a plecat de la Universitatea Craiova A semnat cu o echipa care se bate la playoff Exclusiv
Mihai Bălaşa, în meciul FCSB - Universitatea Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-01-2022
09:13

Mihai Bălaşa, prezentat oficial la Sepsi!

Sepsi Sf. Gheorghe l-a prezentat oficial pe Mihai Bălaşa, confirmând transferul anunţat de FANATIK: “Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord şi cu Mihai Alexandru Bălașa, în vârstă de 27 de ani. Fundașul central, cu 8 prezenţe în echipa naţională a României, a semnat cu clubul nostru un contract valabil un an și jumătate, cu opțiune de prelungire.

De-a lungul carierei, Mihai Alexandru Bălașa a mai jucat în România la Universitatea Craiova, FCSB şi Viitorul Constanța, iar în străinătate a evoluat pentru AS Roma, Trapani și Crotone. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, se arată în comunicatul covăsnenilor. 

Mihai Bălaşa, transfer la Sepsi Sf. Gheorghe
Mihai Bălaşa, transfer la Sepsi Sf. Gheorghe

Universitatea Craiova a avut un final de an foarte dificil și mai mulți jucători au intrat pe lista neagră a lui Laurențiu Reghecampf. Unul dintre ei este fundaşul central Mihai Bălaşa, care a evoluat în 12 meciuri din acest sezon.

Mihai Bălaşa a plecat de la Universitatea Craiova! A semnat cu Sepsi

Din informaţiile FANATIK, Mihai Bălaşa a plecat de la Universitatea Craiova şi a semnat cu o rivală a oltenilor, Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa lui Cristiano Bergodi îşi betonează defensiva cu aducerea fundaşului care a evoluat în trecut la FCSB.

ADVERTISEMENT

Tot în această iarnă, oltenii s-au despărţit de Mihai Roman, care a semnat cu FC Botoşani, Mihai Bălaşa fiind al doilea jucător cedat de echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. În schimb, deocamdată U Craiova n-a bifat niciun transfer.

Mihai Rotaru anunţă transferuri: “Vrem să acoperim două-trei posturi”

Patronul Mihai Rotaru a declarat că vrea să echipa va face transferuri şi este în căutarea unui fundaş central, echipa având mari probleme în faza defensivă în prima parte a sezonului:

ADVERTISEMENT

“Nu vrem să aducem jucători în funcție de momentul în care ne aflăm. Noi aducem pentru a întări echipă. Ne uitam după jucători și dacă eram pe primul loc. Vrem să acoperim două-trei posturi. Vrem să progresăm, să fim mai buni, strategia noastră nu s-a schimbat pentru că suntem pe locul cinci.

Căutăm un fundaș central, un jucător care să acopere linia din față, în special benzile, și, eventual, un mijlocaș defensiv. Dar important este un fundaș central, pentru că Găman este accidentat.

ADVERTISEMENT

Îl apreciem pe Celea, dar nu facem transferuri prin presă. Nu discutăm despre jucători aflați sub contract, nu vom discuta niciodată aspectele astea”, a spus Rotaru la Digisport.

U Craiova, probleme mari din cauza infectărilor cu COVID

Însă, în acest moment, Universitatea Craiova are altfel de probleme. La revenirea din Antalya, au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus nu mai puţin de 16 componenţi ai lotului şi staff-ului tehnic.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Rapid programat sâmbătă seara nu va fi amânat şi Laurenţiu Reghecampf va avea mari bătăi de cap în alinierea primului “11” în faţa uneia dintre rivalele la calificarea în play-off.

Sepsi l-a ratat pe Budescu: “Am primit iar o palmă peste obraz”

De cealaltă parte, Sepsi Sf. Gheorghe l-a pierdut pe Constantin Budescu. Mijlocaşul care s-a despărţit de FCSB în această iarnă a acceptat iniţial oferta covăsnenilor, însă s-a sucit şi e foarte aproape de un transfer la FC Voluntari.

Patronului de la Sepsi nu i-a căzut bine refuzul lui Budescu şi a spus pentru FANATIK: “Iar am primit o lecție de viață. Pentru noi, cuvântul dat este mai mult decât lege, dar iată că am primit iar o palmă peste obraz. Dar, noi tot așa o să rămânem, deoarece contractul este cuvântul nostru”, a spus Laszlo Dioszegi.

  • 27 de ani are Mihai Bălaşa
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului central

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,27 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT